Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy lehet faros babát szülni?

Hogy lehet faros babát szülni?

Figyelt kérdés

Akiben felmerült ez a kérdés, nézze meg a linket. Egy csoda, életem legszebb pár perce volt.

És ennyit arról, hogy tuti császár...!

[link]

2008. dec. 16. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
húúú de tuti, itt sírok:)nagyon jó csak ez magyarországon sajna még nem lehetséges:(
2008. dec. 16. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Te is így szültél? Mert az első nekem is faros volt, és én is símán szültem. :) Ez a videó nagyon jó.
2008. dec. 16. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám ugyan fejvégű fekvésben született, de anyukám annak idején engem farfekvéssel szült, természetes úton. Sőt van még egy ismerősöm, aki szintén természetes úton szülte farfekvéses babáját. Persze biztos, hogy sokkal nehezebb így, mint fejfekvéssel. Az anyukám arcán körben megpattantak a hajszálerek is az erőfeszítéstől, mire megszülettem.
2008. dec. 16. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos!
2008. dec. 16. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem, én fejvégűt szültem, csak rábukkantam erre a videóra és csodálatos.Én is végigsírtam:-)

Csak sokan kérdezik itt, hogy faros a baba, akkor tuti császár? Hát nem, és itt az élő példa.

Igen, én is úgy tudom, hogy Magyarországon még csak vajúdni lehet kádban, szülni nem.

A fura nekem az volt, -és ezt azóta láttam több viedón is-hogy a vízben született babát nem hozzák azonnal a felszínre, hanem ott nézelődik:-) És talán ez a legszebb része a filmenk:-)

2008. dec. 16. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
szia! én mind a kettö gyermekemet farosan szültem,de hál istenek nem volt probéma, a mostani babám fejvégü eddig 32heteske
2008. dec. 18. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!