Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Faros babát természetesen...

Faros babát természetesen úton szülni?

Figyelt kérdés
Ez a második terhességem. Az elsőt hüvelyi úton szültem, viszonylag könnyen. Most 32 hetes vagyok és a babám farral fekszik, tudom, hogy még meg fordulhat, de azt mondta a doki, hogy ha így marad farral akkor is neki gyürkőzünk a természetes szülésnek. Szült így valaki? Lett valami baja a babának?
2010. aug. 30. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen orvosodf van de engem nem engedett igy szulni a dokim es megcsaszarozott!ami ilyenkor szerintem biztonsagosabb es nekem, is a masodik fekudt ugy
2010. aug. 31. 00:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Én biztos nem merném bevállalni....és ha ne adj'Isten beakad a keze stb?Hiába tapasztalt orvos,most rólatok van szó.Én maximálisan megbízom a dokimban,de ha előállna egy ilyen "ötlettel" 100% h mondanám neki h semmi esetre sem szülném meg hüvelyi úton a faros babát.Bár nekem ő az első,igy lehet könnyen beszélek,de.....

32 hetes uh-n nekem sem volt még befordulva,viszont nekem harántfekvésben volt,vagy van is még...nem tudom.Most vagyok 36 hetes,nem tudom h mi lesz ebből...

2010. aug. 31. 05:16
 3/13 anonim ***** válasza:
24%

Én igy szültem az első szüléskor, 4 éve.

Semmi gond nem volt, csak azért, mert faros, nem is engedtem volna felvágni a hasamat.

A gyerek, mivel sokáig ücsörög a hasadban a fenekén, ezért várhatóan tornáztatni kell majd a csipőjét, lábát, de ezt akkor is kell, ha kivágják belőled a gyereket, nem a szülés módja miatt, hanem a hónapokig egy pózban csücsülés miatt van.

Tesőm ikreket úgy szült, hogy az egyik faros volt.

Igazából nem értem, miért kellene császár, csak mert faros a gyerek.

Ma nem vállalnak semmit a dokik, inkább az összes gyereket kivágják, abból nem lehet baj felkiáltással, én ezzel sajnos nem tudok egyetérteni.

Ha a dokid ezt mondja, akkor szerintem örülj, hogy normális dokid van és szüld meg ezt a bébit.

2010. aug. 31. 07:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is a természetesen szülés híve vagyok, úgyhogy valahol én is örülök, hogy a dokival egy nézetet vallunk, csak volt bennem némi aggodalom.
2010. aug. 31. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia! Egyik szobatársamnak is faros volt a kisbabája(akkor 38 hetes volt)és beindult a szülés.Simán megszülte és lábbal jött ki.(ilyet még sosem hallottam ezelőtt)
2010. aug. 31. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám fejjel előre bújt ki, viszont én farfekvéses voltam, sőt az anyukám és az ő egyik nagynénje is.

Egyikünkről sem tudták ezt előre, mondjuk 25 éve azért már észre vehették volna...

Mindegyikünk egészséges, természetes úton született.

Nekem annyi gondom volt, hogy kissé kirántották a csípőm, emiatt kengyelt kellett hónapig viselnem és egy nem múló véraláfutás kelettkezett egy erős fogástól a mellemen, ami most is látszik.

Ma szerintem ha előre készülnek arra, hogy faros lesz a baba rutinosabban is meg tudják oldani a dolgot. És majd a csípőjére is kellő figyelmet tudnak fordítani.

Sok boldogságot és könnyű szülést kívánok!

2010. aug. 31. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi az offért:

07.44-es!

"ha kivágják belőled a gyereket"???

Nem esetleg,ha császárral szülsz???

Tényleg bocsánat,de nem bírta szó nélkül hagyni.

Aki császárral szült,szerintem érti.

2010. aug. 31. 17:40
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Ha császárral szülsz, akkor kivágják belőled a gyereket. Ez tény. Finomkodhatsz, ha akarsz, én nem tettem, precizen fogalmaztam. Ha már szültél császárral, akkor mi nem érthető ezen???
2010. szept. 1. 08:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyszerűen rosszulesik.

A diagnózis így szól: szülés császármetszéssel.

Nem úgy,hogy gyerek kivágása a hasból.

Lehetnél tapintatosabb,hiába nem élted át.

Ennyi erővel a természetes szülés.pedig gyerek kinyomása az intim területről???

2010. szept. 1. 08:40
 10/13 anonim ***** válasza:
35%

Igen, felőlem nyugodtan hivhatod úgy a sima szülést, engem nem zavar.

Ha téged zavarnak a tények, akkor bocsi, mivel nem neked szólt a válaszom, igy nem igazán értelek, de sebaj.

2010. szept. 1. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!