Miért kell elítélni azt a nőt aki az orvosára hallgat és nem köti az eber a karóhoz, hogy márpedig természetesen akar szülni, holott eggyértelműen császár lesz a vége?
Azért, mert sajnos vannak országok,ahol ez így megy.
Kívánság szerint.
Természetesen nem az életmentő császármetszésre gondolok.
Én el sem tudnám ezt képzelni,hogy direkt kérjem a császárt. Az NAGY hasiműtét.
Csakhogy ezt sokan nem tudják felfogni,és annyira félnek a sima szüléstől,hogy azt képzelik jobb a császár.Pedig egyértelmű,ha nincs semmi komplikáció akkor a természetes szülés a legjobb a mind a babának mind a mamának.
Én szültem simán,volt császárom is,de 100x sima szülés,mint 1 császár ha nem muszáj.
Ha orvosi indoka van,az egészséget az életet kell menteni óvni,akkor nincs választás,azt kell tenni ami szükséges.
azért gondolják és azért ilyen buták, mert azt gondolják, hogy kinyitják a pocakot, benyulnak, kiveszik a babát, összevarrnak és fájdalom, fájás és minden egyéb nélkül meg van úszva az egész.
Csakhogy az én példámat említsem: sima szülésnek indult, szépen tágultam, de egyszerűen nem fért ki a kisfiam.
ameddig lehetett küzdöttünk, hogy természetes lehessen, de aztán kiejtette a doki a száján, hogy császározni kell. Ott abban a pillanatban egy világ omlott össze bennem. Tudtam, hogy oda az álmom, hogy rögtön ott legyen velünk a picim és a férjem is "hiába " küzdött velem egy napon át, mert nem láthatja a legfontosabbat.
meglett a műtét, egy pillanatra odahozták a kicsimet, éppen csak megpuszilhattam. Közben kaptam az infúziót és remegtem, mint a kocsonya.Másnap azt hittem az életben nem bírok lábra állni. Mikor átkerültem az intenzívről a gyermekágyasba csak az utolsó 2 éjjel maradhatott bent a babám, mert nem bírtam felülni és felállni csak nagyon sok idő alatt. Sokáig fájt a sebem, de a szívem mégtovább, amiért nem lehettem első perctől 100%-ban a fiam mellett.
Aki olyan buta, hogy magának kérje az meg is érdemli.
Nem tudom, hogy miért kell elítélni...
Én szülési sérült babákkal foglalkozom és azokat az "anyákat" ítélem el, akik orvosi tanács ellenére nem merik bevállalni a császárt és a baba egészségét kockáztatják ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!