Mit tegyek? Erzett igymas is? Milyen legetosegeim vannak?
Figyelt kérdés
21eves vagyok egy hónapja szültem. Nem várt baba volt így a terhességem és a szülés is borzalmas élmény maradt. Van most egy párkapcsolatom de a baba az előző paromé aki nagyon szeretne vele foglalkozni. A mostani párom nem akarja a babát sajátot szeretne nevelni. Egész terhességem alatt azt éreztem hogy nem szeretem a babát. Most szülés után szeretem és amitől csak lehet megovom de mégis úgy érzem nem úgy szeretem mint egy igazi anya... Meg nagyon fiatalnak és éretlennek érzem én magam ehez. Úgy érzem tönkre ment az életem és rab vagyok. A babának a legjobbat akarom de elgondolkoztam a csaladbafogadasrol (folyamatos latogatassal) vagy az apja csaladjaba adasarol vagy ilyesmi...milyen lehetőségek vannak még esetleg? Nem akarom őt elveszíteni de tudom hogy ez így nem lesz jó se neki se nekem türelmem sincs sok a fáradtság es stressz miatt...a kapcsolatom is függőben a dolgok miatt.
21 évesen 2 gyerekem volt, nem született olyan f@sz amiért, a kis körmükről lemondtam volna.
2022. febr. 22. 13:36
12/20 anonim válasza:
Egyreszrol a parod egyaltalan nem szeret. Ilyet nemhogy a szerelmemnek nem mondok,de ha ertelmes ember vagyok,akkor sem gondolok ilyet,hogy valaki adja oda a gyermeket masnak... Neked pedig valoszinuleg szules utani depressziod,vagy baby blues-od van. Idovel elmulik,de kereshetsz fel nyugodtan szakembert,hogy hamarabb menjen a dolog. A parod pedig dobd mindel hamarabb, mielott a nyomasara olyan dolgomat tennel amit egyebkent nem! Nem tudom,hogy csak most,vagy amugyis ilyen konnyen sebezheto/befolyasolhato vagy e,de o ezt szepen kihasznalja.
2022. febr. 22. 16:19
13/20 anonim válasza:
12 vagyok. Bocsanat,ha valaki kerdezne a velemenyem,aban az esetben,ha tenyleg nem tudna elheto korulmenyeket biztositani,akkor lehet tanacsolnam orokbeadast,de te a leirtak alapjan nem tartozol ebbe a korbe.
2022. febr. 22. 16:20
14/20 anonim válasza:
Abban*
2022. febr. 22. 16:20
15/20 anonim válasza:
Ilyen helyzetben bárki így érezne. Gyerek fejjel, csonka családba megszülni egy gyereket,ráadásul az új párodnak sem kell mit hittél,hogy milyen lesz?
2022. febr. 22. 19:38
16/20 anonim válasza:
baba apaj akarja látni gyereketeket ez normális, de a párod nem szereti gyermekedet az rossz kapcsolat.parancsolni akar neked.
2022. febr. 23. 11:53
17/20 anonim válasza:
..minek tartottad meg egyáltalán?
Nem gonoszságból,komolyan.Aztmondod nem is ezt a gyereket szeretted hanem a mostani palidat.Akkor?
Gondolhattad volna,hogy ő más gyerekét majd nem akarja nevelni.
Se remélem közöset se csináltok,mert annak ugyan ez lenne a vége csak "sajáttal".
Nem is értem miért szivatja az ilyen saját magát.
2022. febr. 25. 07:55
18/20 anonim válasza:
"Gondolhattad volna,hogy ő más gyerekét majd nem akarja nevelni."
Azert ez szeremcsere egyaltalan nem biztos,hogy igy van. Nem egy-ket olyan ferfit ismerek,aki a felesege elozo hazassagabol vagy kapcsolatabol szuletett gyermeket a nevere is vette,es sajatjakent szereti. Persze ettol meg vannak olyanok is,akiket te emlitettel,de nem teljesen biztos,hogy mindenki igy velekedik.
2022. febr. 25. 08:49
19/20 anonim válasza:
Oké,hogy te ismersz ilyen férfit de könyörgöm elég lett volna megkérdezni,hogy egyáltalán így szóba jöhet-e a baba megtartása,mert ez a srác egyértelműen nem akarta más gyerekét.
Sajátot akarna,de isten ments,hogy ilyen fiatalon,ilyen ostobán,ennyire laza kapcsolatra most még egyet fialjon ennek is.
Bár te is egy érdekes nő/lányka lehetsz.Képes vagy a gyerekedet egy f*szi miatt egyáltalán fontolóra venni,hogy lepasszolod.Aztán majd ha kidobott a palid rohanhatsz vissza,hogy mégis szereted a gyereket és megbántad...
De! Lehet hogy jobban is járna az apjával és az ő családjával.A leírtak alapján szinte biztos.
2022. febr. 25. 12:46
20/20 anonim válasza:
Én biztos egy férfiért se adnám oda másnak a gyerekem. Sose gondoltam volna, de őt szeretem a világon a legjobban, az életemet is adnám érte, persze nem szülés után 1 hónappal éreztem így, hanem ahogy telt az idő úgy alakultak ki ezek az érzések iránta, ahogy nő egyre könnyebb olyan szempontból, hogy kialakul a rutin, belerázódik az ember az anya szerepbe. Most 1 éves a kislányom, de minden nap hálás vagyok érte, hogy van nekem! ♥️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!