Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan élitek meg?

Hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 21eves vagyok 3hete szuletett az első fiam.

A párommal minnél hamarább szeretnénk még egy babát.

Akinek kicsi kor különbség van a gyerekei között ti hogyan éltek meg a nevelesuket? Nehéz egyszerre 2pici gyerekkel? A rövid idő nagyon megviselte megvaltoztatta a testeteket? rátok hogyan hatott?

2022. febr. 14. 16:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
86%

Azért a 6 hetet várjátok meg.. 🙄🙈

Egyébként én is azt tanácsolom hogy legalább 6-8 hónapot várj egy újabb teherbeeséssel... 3 hetes gyermek gyakorlatilag eszik alszik még, jöhet még hasfajas, jön majd a fogzás, ilyen olyan okból nem alvás... Ha 7-8 hónaposan teherbe esel akkor is kevés lesz a korkülönbseg köztük, hamar összenőnek, a testednek is kell annyi regenerálódás, meg addigra látod hogy vannak nehéz időszakok és el tudod dönteni belevágsz-e újra vagy vársz inkább.

Egyébként nekem az első kettő között 3 év van, szerintem nagyon ideális, 3 évesen már a fiam megértette mit szabad mit nem, értette h amig kórházban leszek apa lesz vele stb..

A harmadik babát várom két hónap múlva szülök és a középső és a kicsi között 2 év 4 hónap lesz...

Hát a kisasszony most kezdte a dackorszakot, nem könnyű vele, ráadásul most engem akar mindig, elalváshoz vagy csak ha reggel felkel sír ha az apja megy be hozzá stb mert "anyát akajom". Szerintem most keményebb lesz...

2022. febr. 14. 21:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
1,5 éves volt a kislányom, mikor eszembe jutott, hogy milyen jó hogy nincs itt még mellette egy csecsemő. El se tudtam volna képzelni, hogy felváltva keljek 2 gyerekhez, meg szoptassak kettőt egyszerre, a nagyobb is legyen lefárasztava meg a kicsi is jól érezze magát. Már 2,5 éves, most már el tudnám képzelni hogy jön a következő.
2022. febr. 14. 22:53
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
testednek még regenerálódni kell, meg még élvezd ki az egy gyermeket. Amikor kész a tested és kicsi kor különbségnek is vannak előnyei. gyerekeid együtt nőnek fel, összenőnek kicsi kor miatt. 6 hetet várd ki, ha regenálodott a tested, akkor jöhet kistesó és kicsi lesz a kor.
2022. febr. 17. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!