Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan élitek meg?

Hogyan élitek meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 21eves vagyok 3hete szuletett az első fiam.

A párommal minnél hamarább szeretnénk még egy babát.

Akinek kicsi kor különbség van a gyerekei között ti hogyan éltek meg a nevelesuket? Nehéz egyszerre 2pici gyerekkel? A rövid idő nagyon megviselte megvaltoztatta a testeteket? rátok hogyan hatott?

2022. febr. 14. 16:09
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Élitek*
2022. febr. 14. 16:09
 2/23 A kérdező kommentje:
A két terhesség kozotti rovid idő*
2022. febr. 14. 16:10
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Majd amikor történik valami, és normális végzettség meg munkatapasztalat nélkül nem fogsz tudni megélni két gyerekkel, akkor fog aztán megviselni a dolog.
2022. febr. 14. 16:20
 4/23 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy az anyagi háttér nincs meg ? (: És hogy nincs végzettségem meg munkatapasztalatom? Azt hiszed csak a 30ev feletti gyerekes anyák tudják eltartani a gyerekeiket?
2022. febr. 14. 16:30
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem az anyagiak miatt aggódnék, hanem a mentális állapotod miatt. Még nem volt hasfájás, fogzás stb. Adj időt magadnak regenerálódni. Élvezd ki a kisbabáddal a pillanatokat és majd 6-8 hónapos korában bőven ráérsz ezt a kérdést elővenni. Nyilván azt csinálsz amit szeretnél, nem belekotyogni szeretnék.
2022. febr. 14. 16:32
 6/23 anonim ***** válasza:
71%
Azért én is mindig csodálkozom, hogy sok lány már 20-21 éves korára megteremtett mindent 2 gyerek eltartásához.
2022. febr. 14. 16:36
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél év van köztük.

Kibebaszottnehéz. 3 a nagy, fél a kicsi.

2022. febr. 14. 16:39
 8/23 anonim ***** válasza:
12%

#3 Ezt most muszáj volt? Fogalmunk sincsen az anyagi helyzetéről a kérdezőnek, arról nem is beszélve, hogy semmi közünk hozzá.

Nagyon ügyes vagy kérdező, ilyen fiatalon anyuka lettél. Vagyis igazából pont abban a korban vagy, amikor a legjobb szülni. Az már egy másik dolog, hogy manapság a legtöbb embernek ez nem jön össze bizonyos okoknál fogva vagy még nem akarnak. De orvosilag nézve ez a legoptimálisabb, ezen nincs is mit tárgyalni. Én már 30 voltam, mikor rátaláltam a férjemre, úgyhogy nekunk sajnos nem jöhetett össze. De már jelenleg az első babánkat várjuk. Jobb később, mint soha. 😁 Tanácsot nem tudok adni a kérdésedben, csak azért írok, mert nehogy a szívedre vedd a negatív kommenteket (ha lesznek még). Sajnos vannak emberek, akik nem tudják magukba tartani a nem megkérdezett véleményüket. Ennek sok oka lehet, irigység, rosszindulat, bármi - lényeg, nem pozitív, és nem szép viselkedés.

Sok sikert kívánok a második babához, mi sem fogunk várni sokat a másodikkal. ☺️ Én kb. 1,5 évet szeretnék várni maximum. Persze ezek csak tervek, nem minden úgy alakul, ahogy azt mi akarjuk, viszont bízunk benne, hogy sikerül majd.

9/23 anonim ***** válasza:
100%

Majd csak júliusban érkezik a kistesó, szóval arról még nem tudok nyilatkozni, 19 hónap lesz a kicsik között.

A terhesség viszont sokkal nehezebb, mert hiába a reggeli rosszullétek, amik nálam egész nap tartanak (még most is), nem tudok úgy pihenni, ahogy szeretnék, vagy amennyi jól esne. Ugyanúgy emelgetnem kell a kislányom, közbe vigyázni, hogy ne rugdossa a hasam. De persze még így is imádom minden percét :)

10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz, pedig majdnem 3 év van köztük.
2022. febr. 14. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!