Van itt olyan, aki megbánta az otthon szülést? Miért?
Mennyire lehet ma Magyarországon elterjedt ez?
Én nem ismerek személyesen senkit, aki otthon szült volna.
Egyáltalán ez jelenleg engedélyezett? Mik a feltételei?
Igen engedélyezett.
Én csak pozitiv otthonszülés élményekről tudok.
Én korhazban szultem.
Én sem ismerek olyat, aki megbánta volna. Még akinek meghalt a babája, az sem bánta meg (kórházban is meghalt volna).
Én otthon szültem, nem bántam meg. Kíváncsi vagyok, van-e ilyen.
Bocs, hogy offolok. Otthon szülés után mi a protokoll? Mikor látja orvos a babát? Mikor kapja meg az oltást? Mikor van hallásvizsgálat, stb?
Vagy hogy kell elképzelni ezt az egész folyamatot? :)
3: "Én csak pozitiv otthonszülés élményekről tudok."
Pedig volt olyan is, ahol a nőgyógyász szakorvosnő és szülésznő ügyködése következtében meghalt a kisbaba. Geréb Ágnesnek hívták az illetőt, rá lehet keresni. El is ítélték utána.
Csodálkoznék, ha az érintett anyukában ez pozitív élményként maradt volna meg.
Minden olyan ismerős, aki otthon szült, azt mondta jò èlmèny volt. Èn elhuzòdó szülès miatt kerültem otthonszülèsbôl kòrhàzba, ahol oxyval gyorsìtottak. Màs beavatkozàs nem volt, de a körülmènyek elvettèk a kedvem attòl, hogy újra gyereket vàllaljak. Bàr ne mentem volna be a kòrhàzba.
4-es akit emlìt, annak làttam a videòjàt. Nagyon tanulsàgos volt. Dr Gerèb Àgnes profin ellàtta a babàt. A kicsi mentője előbb èrkezett az anya mentőjènèl, ès hògolyoztak a mentősök, hogy egyszerre lehessen őket szàllìtani, mìg a màsodik mentőt vàrtàk. A gyerek úgy el volt làtva, ahogy kòrhàzban tettèk volna, nem volt tovàbbi sürgőssègi ellàtàsra szüksège. Mikor honapok múlva meghalt a gyerek, aki helyette került az inkubàtorjàba, annak ugyanolyan szülèsi komplikàciò miatt lett ugyanaz a baja, csak mivel kòrhàzban törtènt, ennek nem volt hírèrtèke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!