Hogy oldjam meg anélkül hogy megbántom a szüleim?
Így van 18 vagy. Már ott laksz ahol akarsz.
Megkell neki mondani, hogy neked nem jó ez a heti " költözködés". Így szeretnél egy helyen nyugiban lenni. Ettől pl. 2 hetente vagy havonta x alkalommal meglátogatod
Nem kell egy felnőtt nagy marhának a lelkét ápolnod!
Akkor nem érezte magát rosszul, amikor kirakott benneteket az addigi közös otthonotokból?
Valószínű, hogy ezt a heti váltást is csak azért csinálja, hogy megússza a gyerektartást.
Te csak csinálj úgy, ahogy a neked legjobb, az első a tanulás, az érettségi, a jövőd! Egy kamasznak ehhez a legnagyobb nyugalom és kiegyensúlyozottság kell. (2 kamasz fiam van)
Apuka, majd meglesz, felnőtt, te ne foglalkozz vele a saját károdra.
Én már 14 évesen közöltem anyámmal is apámmal is, hogy már nem vagyok kisgyerek, el tudom dönteni, mi a jó nekem, szeretem mindkettőjüket, és örülök, hogy hazamehetek mindkét helyre, de rontja a tanulmányaimat ez, hogy egyszer ott kell legyek,egyszer itt, így megeggyeztem velük, hogy hétköznap anyukámnál leszek mindig, mert így tudok nyugodtan tanulni, hétvégén pedig ha tehetem, akkor megyek apuhoz, de én döntök nem ők, hacsak nincs valami helyzet ami miatt pl muszáj... pl anyunak halaszthatatlan dolga van és napokra elutazik...
Valamint, nyári téli őszi tavaszi szünetekben, ha tehetem megyek apuhoz.
Nálam ebbe már 14évesen beleegyeztek, el se tudom képzelni, hogy mehet nálatok még 18évesen is ez a kötelezősdis rendszer...
22/l
Nagyon rossz ez a rendszer, osztálytársamat is ez tette tönkre.
Felnőtt vagy, ideje életed első nagy döntését meghoznod felnőttként: bevállalod, hogy apád megsértődik, akit amúgy sem szeretsz annyira, és anyukáddal élsz, vagy pedig szenvedsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!