Volt aki nem várta meg a gát varrás utáni kötelező 6 hetet a házas élettel? Volt gond belőle?
Nekem nem fájt, de nyilván megvártuk.. meg féltem is hogy fájni fog.
Viszont később volt, hogy égett még a helye..
Mi nem vártuk meg a 6 hetet sem. Kb. 3 hét elteltével már szexeltünk, persze csak finoman. Nem a férjem miatt, én is akartam. Úgy látszik, mi mindketten ilyen szörnyű ösztönlények vagyunk ;)
Nekem nem volt gátmetszésem, cserébe volt egy sokkal durvább gátszakadásom, sőt, még belül is varrni kellett a hüvelyfalam. Eleinte tompán fájdogált szex közben, de teljesen jól működött a dolog, orgazmusom is volt, és nen okozott semmilyen egészségügyi problémát sem, hogy ilyen korán kezdtük.
8, gratulálok hozzá!
Attól, hogy szerencsédre neked nem lett tőle semmi bajod, másnak bizony lehet. Úgyhogy nem kellene felelőtlenségre biztatni másokat.
Igen, másnak lehet baja. Nem is bíztatok senkit arra, hogy kövesse a példámat, nyilván mindenki maga dönti el, milyen kockázatokat vállal, nekem aztán tök mindeg, ki mikor szexel szülés után :)
A kérdező feltett egy kérdést, én meg válaszoltam, szerintem adekvát módon. Elfér egy ilyen tapasztalat is a válaszok közt, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!