Kötelező a szülés utáni kontroll vizsgálat,
gátvizsgálat?
Figyelt kérdés
A magán dokimhoz szerettem volna elmenni, viszont sok próbálkozás után sem értem el és már a 7. héten járok. Tudom, hogy az én érdekem, hogy lássa, de szólhatnak ha nem megyek el megnézetni a gátsebem? Nincs panaszom vele.
Persze hogy el kell menni, megvizsgalja hogy a méh normálisan visszahúzódik, mehszaj összezárult e rendesen, anélkül szex se lehet, hisz magas a fertőzés esélye ha még nyitva van pl.
Nekem ezen az ellenőrzésen vette észre pl h a magzatburok egy része bent maradt a mehemben így küret kellett. Ha nem veszi észre vérfertozest kaptam volna.
Ha őt nem éred el, menj sima sztkba, mindegy ki nézi meg
2020. nov. 13. 11:42
2/11 anonim válasza:
Persze,hogy el kell menni. A gátseb a legkissebb dolog,amit ilyenkor néznek
2020. nov. 13. 12:01
3/11 anonim válasza:
Én az első hullám alatt szültem császárral. Engem sem néztek meg. Megkérdezték, van-e problémám, ha nincs, akkor ne menjek be.
2020. nov. 13. 12:08
4/11 anonim válasza:
Az igen 3 😱😱
2020. nov. 13. 13:26
5/11 anonim válasza:
Nekem 2019 áprilisában született a fiam. 6hetes kontrollon csak annyit csináltak, hogy megkerdezték hogyan szeretnénk ezután védekezni, és írtak fel gyógyszert. Nem vizsgáltak meg, meg semmi.
Most 1 honapja missed ab-om volt, ott is írták a 6hetes kontrollt a papirra. Próbáltam időpontot kérni, de a vírushelyzetre hivatkozva nem kaptam, a doki annyit mondott a telefonba, ha már nem vérzek, nem görcsölök, akkor nincs baj....
Magyar eü...
2020. nov. 13. 14:37
6/11 anonim válasza:
Ha semmiféle panaszod nincs, akkor semmi bajod nem lesz, ha elmarad a kontroll.
2020. nov. 13. 15:06
7/11 anonim válasza:
Nem a gátadat nézik meg elsősorban, hanem a méhedet. Hogy kitisztult-e.
2020. nov. 13. 15:07
8/11 anonim válasza:
Nem kotelezo. Ha nincs panaszod, es komplikacio nelkul zajlott a szules, ki lehet hagyni. Nekem volt panaszom a 2. het kornyeken, ami aztan boven elmult addigra, de ezert elmentem, mert azt hittem, megultrahangoz, de csak egy rovid manualis vizsgalat volt. Ha ezt tudom, el sem megyek.
2020. nov. 13. 15:22
9/11 anonim válasza:
Én is hívtam a dokimat de nem ajánlotta, hogy bemenjek.Főleg, hogy nem igazán tudom kire hagyni a kisfiamat sem.Nincs panaszom minden oké. Annyit mondott, hogy ha valami nem oké akkor menjek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!