Tényleg igaz hogy fizetni kell már szülés előtt a kötelező pcr tesztért?
Nem tudom elképzelni, hogy fizetős lenne ebben az esetben.
Amúgy meg ha erre nincs valakinek pénze, akkor nem volt valami átgondolt és felelős a gyermekvállalás.
Egyrészt nem, nem igaz.
Másrészt mindenhol ellátnak, tudsz szülni akkor is, ha pozitív a teszted, csak ebben az esetben elkülönítve szülsz.
Beavatkozásnàl is adnak beutalót a háziorvosnál, máris nem fizetős a teszt...
Szóval nem, nem fizetős, csak beutaló nélkül.
4 vagyok
De akinek egy pcr tesztre nem futja, az inkább ne vállaljon gyereket.
De komolyan.
Most a covud alatt csak az ajánlott vozsgálatol 5-ször annyiba kerültek a kicsinek, mint amibe a teszt.
/ nem voltak sztk-s szak rendelések az első hullàmban, pont februàr végén szültem/
A nagyot vinni kellet fejlesztésre, még olcsón megúsztuk, havi 7000.
Tompalátása van. 6 hónapos kortót havi 700 a szemtapasz, 2 évesen szemüveg, 45000..
Elég gyakran amortizàlja.
Akkor, annak, akinek nincs pcrtesztre a szüléskor, akkor ezekre sem lesz majd később, ha kell?
Hát nem nyugtatnak meg a válaszok. Ez pár napos dolog. Saját tapasztalat érdekelne. 😕
Tudom hogy ha nincs pénz erre akkor hogy lesz másra stb, de attól még látok olyanokat akiknek terhesvitaminra se telik. Mégis vállalnak 4.5.gyereket. 🤦🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!