Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg igaz hogy fizetni...

Tényleg igaz hogy fizetni kell már szülés előtt a kötelező pcr tesztért?

Figyelt kérdés
Tegnap hallottam. Azért nagyon jó hogy fizetőssé tették ezzel a szülést. És akinek nincs ennyi pénze (mert vannak olyanok) vagy esetleg pici baba mellett másra is tudná költeni az szüljön a kocsiban, buszon, utcán a padon stb? Érdekes országban élünk. A tb-t meg fizetjük a semmire.
2021. júl. 22. 07:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom elképzelni, hogy fizetős lenne ebben az esetben.

Amúgy meg ha erre nincs valakinek pénze, akkor nem volt valami átgondolt és felelős a gyermekvállalás.

2021. júl. 22. 07:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem, nem igaz.

Másrészt mindenhol ellátnak, tudsz szülni akkor is, ha pozitív a teszted, csak ebben az esetben elkülönítve szülsz.

2021. júl. 22. 07:24
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Biztosan nem mindenkinek kell fizetni. Tb-t sem fizet mindenki, ha valakinek nagyon nincs pénze és elintézi, fizeti helyette az állam. A szülésről nem hallottam, hogy fizetni kell, de eü beavatkozásnál csak az fizeti a pcr tesztet, aki nincsen beoltva.
2021. júl. 22. 07:25
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

Beavatkozásnàl is adnak beutalót a háziorvosnál, máris nem fizetős a teszt...

Szóval nem, nem fizetős, csak beutaló nélkül.

2021. júl. 22. 07:51
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

4 vagyok

De akinek egy pcr tesztre nem futja, az inkább ne vállaljon gyereket.

De komolyan.

Most a covud alatt csak az ajánlott vozsgálatol 5-ször annyiba kerültek a kicsinek, mint amibe a teszt.

/ nem voltak sztk-s szak rendelések az első hullàmban, pont februàr végén szültem/

A nagyot vinni kellet fejlesztésre, még olcsón megúsztuk, havi 7000.

Tompalátása van. 6 hónapos kortót havi 700 a szemtapasz, 2 évesen szemüveg, 45000..

Elég gyakran amortizàlja.

Akkor, annak, akinek nincs pcrtesztre a szüléskor, akkor ezekre sem lesz majd később, ha kell?

2021. júl. 22. 07:59
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát nem nyugtatnak meg a válaszok. Ez pár napos dolog. Saját tapasztalat érdekelne. 😕

Tudom hogy ha nincs pénz erre akkor hogy lesz másra stb, de attól még látok olyanokat akiknek terhesvitaminra se telik. Mégis vállalnak 4.5.gyereket. 🤦🏽‍♀️

2021. júl. 22. 08:11
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Jaj istenem ez a sok okos, hogyha nem futja, ne vállaljon gyereket, sírok tőletek. Nem is volt erről szó! Ki az aki szívesen kiad 20 ezer ft-ot a semmire, ahelyett hogy mondjuk ténylegesen a gyerekre költené? Gondolom ti vagytok azok akik minden drága és felesleges dolgot megvesztek a gyereknek, aztán meg majd ezért nem lesz pénzetek.
2021. júl. 22. 08:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Sőt ha apuka is be szeretne jönni akkor az már 40.000
2021. júl. 22. 08:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha be vagyunk oltva, akkor is kell tesztelni?
2021. júl. 22. 09:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Eddig úgy volt hogy mindenkinek csináltak tesztet, ha oltva volt akkor is. Csakhát eddig ingyenesen.
2021. júl. 22. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!