Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mindenórás még? Hogy vagytok?

Ki mindenórás még? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én épp ma töltöttem a 39 hetet. Tegnap voltam NSTn, ott azt mondták hogy egyelőre semmi jele a szülésnek. Ma hajnal óta sokat keményedik a hasam. Semmi sem kényelmes, se ülni, se feküdni, ha meg sétálok, nagyon hamar elfárad a derekam. Annyi mindent csinálnék még, kihasználnám az időt, de egyszerűen alig bírok már mozogni. És talán ezt viselem a legrosszabbul. Persze a hasam még elég magasan van, így attól tartok túlhordom. Jóslóim sincsenek. Első baba.
2022. febr. 9. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
KSZ!
2022. febr. 9. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Túlhordani nem fogod ne aggódj, max terminust lépsz túl. Ugyan nem hozzám szól a kérdésed, de azt javaslom pihenj. Tedd fel a lábad, olvass, sorozatozz! Sétálni sétálj ha van kedved! Mindjárt a kezedbe foghatod, kitartás! :)
2022. febr. 9. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

39+3 vagyok.

Nekem minden bajom van már 😂 Fájdogál a hasam, keményedik egész álló nap. Nstm tökéletes.

Hüvelyembe erős szurasok jönnek.

Bízok benne hogy nem sokára kibujik

2022. febr. 9. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ma vagyok 39. Semmi jele a szülés közeledtének. Még megyek kismama tornára. Csak az éjszakák szenvedősek.
2022. febr. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!