Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány "mindenórás" kismama van...

Hány "mindenórás" kismama van most itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsisából kérdem, én nem vagyok az, hat hónapja szültem, de mindig elolvasom a kérdéseket ebben a témakörben is, és ha tudok segítek saját tapasztalatból.Kicsit "irigy" vagyok azokra akik még előtte állnak, olyan izgalmas.Én már akár holnap szülnék, de persze várok még(pár évet) a következővel.

Mindenkinek szép szülést kívánok!

2010. febr. 23. 10:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én nem mindenórás vagyok.

33 hetesek vagyunk de nekem valahogy nem izgalmas hanem inkább félelmetes,az ismeretlen miatt mert első baba:-)

De most hogy olvaslak,kicsit feldobott hogy lehet a szülés pozitív élmény is:-))

2010. febr. 23. 10:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát nem tudom hogy mindenórás vagyok-e, jövő hét szerdán van a kiírt nap. Semmi előjel egyenlőre, bár tegnap este nagyon szúrkált alul de szerintem csak a baba nyomott valamit. Keményedést sem tapasztaltam még egyszer sem, öt napja voltunk fájás mérésen és semmi (előtte héten és az előtt mutatott egy-két rendszertelen fájást).
2010. febr. 23. 10:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én jövő hét keddre vagyok kiírva,de semmi előjele,hogy jönni akarna.Már nagyon izgulok!

2010. febr. 23. 11:11
 4/17 A kérdező kommentje:
Kedves első!Bizony fájdalmas a szülés, de a fájdalomnál sokkal csodálatosabb is egyben!Hidd el!Örök emlék!
2010. febr. 23. 11:13
 5/17 A kérdező kommentje:
Én miután megszületett a fiam, hosszú hetekig hiányoltam a pocakból.Sajna nem tudtam kiélvezni a terhességet, sok volt a baj, probléma, meg kórház a végén 3 hétig, így én nagyon vártam hogy kibújjon, de mégis olyan jó terhesnek lenni, élvezzétek ki még ez a pár napot, hetet így együtt.
2010. febr. 23. 11:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Jövő hét hétfőre vagyok kiírva.....de már nagyon túl lennék rajta!!! Már nagyon várjuk a kislányunkat!! :))

A barátnőm nov.6-án szült, ő is mindig azt mondja, hogy irigy arra hogy nekem még van pocakom...de már nem sokáig!

2010. febr. 23. 11:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is jövő hét szerdára vagyok kiírva. Ma voltam NST-n ami teljesen jó, semmi fájást nem mutat viszont a doki megvizsgált és C1111 írt a könyvembe. Azt mondta, ilyen értékkel szülni még nem szoktunk, de akár ma is beindulhat. Néha keményedik a pocak, de semmi komoly. Hát várunk türelemmel. Egyébként én is mondtam ilyet, hogy ha egyszer kibújik nekem hiányozni fog bentről és mindenki azt mondta hogy ilyen nincs. Na ugye hogy van! Ráadásul gyönyörű terhességem van, minden nyűg elkerült, csak most nehéz már egy kicsit a királylány! Mindenkinek szép napot!
2010. febr. 23. 12:39
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is 3.-ára vagyok kiírva a II. számún fogok szülni. Már elég nehéz, főleg, hogy már van egy 2 éves kislányom.

Nekem sincs sok jel, csak esténként keményedek és egy hete volt joslóm. 1x:))

2010. febr. 23. 12:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én vasárnapra vagyok kiírva, szintén a 2. Sotén fogok szülni :) Az nst már elég erős fájásokat mutat, de a méhszájam még mndig zárva. Már nagyon türelmetlen vagyok, szeretnék már szülni. Tegnap óta már szinte menni sem tudok annyira fájnak lent a csontjaim!

Biztos hamarosan túl leszünk rajta!

2010. febr. 23. 13:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
38 hetes vagyok múlthét óta nincs nyákdugóm és 40-50 es a méhtevékenység alaphangon... Szerintem én is annak számítok. :) Amúgy márc 11 re vagyunk kiírva
2010. febr. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!