Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyi idöt feküdt császár...

Ki mennyi idöt feküdt császár után? A különbözö felkeltési idök befolyásolnak valamit?

Figyelt kérdés
én mikor szültem 18honapja,24 ora után kelhettem csak fel.egyik ismerösöm most szült,igaz más korházban de öt 8 ora hossza után felkeltették.(mimdkettö vidéki korház)
2010. szept. 10. 20:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat.nekem a 24 óra után a felkelés iszonyat volt,elsöre nem is ment,elájultam,csak 2.nekifutásbol sikerült,de utánna meg nem mertem lefeküdni mert iszonyatosan fájt a felkelés.mondjuk császár elött 10 órát vajudta,és mégse sikerült simán szülnöm.:-(
2010. szept. 11. 18:20
 22/25 anonim ***** válasza:
Én is kelhettem volna 8 óra múlva, de én szédültem így nem engedtek csak másnap reggel felkelni. -sok vért veszítettem, meg altatásban császároztak mivel sürgősségi volt-
2010. szept. 12. 00:12
 23/25 anonim ***** válasza:

Az én fiamat 18:12-kor vették ki, kb 7 körül már a kórteremben voltam, és az orvosom mondta, hogy 12 óráig nem emelhetem a fejem, mert borzalmasan fog fájni.

Hajnali 5-kor jött a nővérke, segített kikászálódni az ágyból, kiszedte a katétert, pisi, mosdás. Tehát én kb 10 órát feküdtem. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de bejött amit a dokim mondott, 2 nap múlva olyan fejfájásom volt, hogy a falat tudtam volna kaparni.

És egyébként ha egyszer sikerült kimásznom az ágyból, én sem szívesen feküdtem vissza, mert elég nehezen ment a felkelés...

2010. szept. 12. 10:27
 24/25 A kérdező kommentje:
még annyit szeretnék,hogy az én szobatársam ellátott egy jo tanáccsal,hogy sokat igyak,mert felkelés után nem lesz akkora fejfájásom.igaza lett.
2010. szept. 12. 20:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, az nem árt ha sokat iszol. Én kb. 3 l folyadékot ittam meg du.3-tól másnap 10-ig. Csak sósat ehettem. Ezt már a nővér mondta a férjemnek, hogy sósat hozzon. 6 óra múlva fel kellett kelnem sétálni. Segített a nővér. Borzalmas volt, de másnap már nem annyira. Ja és szívószálat vigyél magaddal! Könnyebb az ivás.
2010. szept. 12. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!