Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyi idöt feküdt császár...

Ki mennyi idöt feküdt császár után? A különbözö felkeltési idök befolyásolnak valamit?

Figyelt kérdés
én mikor szültem 18honapja,24 ora után kelhettem csak fel.egyik ismerösöm most szült,igaz más korházban de öt 8 ora hossza után felkeltették.(mimdkettö vidéki korház)
2010. szept. 10. 20:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Győrben gerincérzéstelenítés után 12 órát feküdtem.
2010. szept. 10. 22:16
 12/25 anonim ***** válasza:

19 hónapja 12 órát 3 hónapja 24 órát kellett feküdni.

az első császár után iszonyat fáj a fejem a másodiknál nem

spinális volt mind2 egy városban de 2 különböző kórházban

2010. szept. 10. 22:36
 13/25 anonim ***** válasza:
11 hete volt császárom!déli 12-kor vették ki a babám!Fél egykor toltal ki a műtőböl!Délután 5-kor zuhanyoztam,mert jól éreztem magam!De volt aki csak éjfél körül ment,tehát 12 órát feküdt!!De ezt szerintem kórháza is válogatja,ez egyébként debreceni klinika volt!
2010. szept. 11. 08:04
 14/25 anonim ***** válasza:
nálunk kötelező a 24 órás fekvés. 7 hónapja szültem.
2010. szept. 11. 08:46
 15/25 anonim ***** válasza:
Tavaly decemberben szültem császárral, reggel 9-kor vették ki belőlem a fiam. Este 6-kor jött a nővér, hogy fel kell kelni és zuhany. Segített, de ment volna segítség nélkül is. Persze az élményektől alig aludtam utána valamit éjszaka, szinte egész nap msn-eztem a kórházból Apával. Reggel fél5-kor jött a vizit, újra kelni kellett+zuhany, na akkor azt hittem meghalok. Le is lettem szúrva hogy nem pihentem. Onnantól vissza se feküdtem az ágyba, mert féltem hogy nem bírok felkelni többet. Pár órát még várnom kellett, mert nem volt a gyerekágyon hely, így csak ebéd után mehettem le, ott meg már nem számított hogy fáj, mert mehettem a fiamért:)
2010. szept. 11. 08:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Akkor akiket rövidebb idő után keltettek fel azoknak kevésbé fájt?Én 24 órás voltam,és elég nehezen "indultam el"
2010. szept. 11. 09:56
 17/25 anonim ***** válasza:
Utolsónak!8.04-es vagyok!Nekem azt mondták,hogy könnyebb ha hamar felkelek!És valószínü igazuk volt,mert nagyon jól tem magam,jobban ,mint aki többet feküdt!Mondjuk Nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm és volt már hasi műtétem is,így tudtam mire kell számítanom amikor felkelek!
2010. szept. 11. 09:59
 18/25 anonim ***** válasza:
tem=éreztem :)))
2010. szept. 11. 10:00
 19/25 anonim ***** válasza:
8:46-os vagyok, én is ripsz-ropsz felépültem utána, pedig 24 órát feküdtem. Nem hiszem, hogy ezen múlik. Szerintem a belső szabályzat írja elő, hogy melyik kórház meddig fekteti a pácienst.
2010. szept. 11. 10:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Az egyik 8 órás vagyok. Én is úgy tudom, hogy hamarabb múlik a fájdalom, ha korábban keltenek, én mindenesetre erre gondoltam, miközben toltam fel magam :)

Fejfájás nem volt, pedig szúrtak edát, majd 1 óra múlva külön spinált, igaz, a nyakmozgásra nagyon vigyáztam.

Nekem egyébként bejött ez a 8 órás keltél, mert mire hazajöttem, addigra egész jól mozogtam, pár nap múlva mentünk sétálni és 1 órát egész könnyen bírtam, 2 hetes babóval már 2x2 órát.

Szerintem ez is összetett dolog, nem mindegy mennyi receptor jut oda a pociba, nem mindenkinek fáj egyformán, az se mindegy milyen technikával műtik az embert. Meg hiába kelsz fel hamar, ha utána nem mozogsz eleget, akkor megette a fene. Én rengeteget pattogtam a hlye rokonok és barátok miatt ki-be mászkáltam, aminek az lett az eredménye, hogy hamar összeszedtem magam, viszont semmit sem tudtam pihenni és úgy mentem haza, mint akit 5x kihánytak.

2010. szept. 11. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!