Ki mennyi idöt feküdt császár után? A különbözö felkeltési idök befolyásolnak valamit?
19 hónapja 12 órát 3 hónapja 24 órát kellett feküdni.
az első császár után iszonyat fáj a fejem a másodiknál nem
spinális volt mind2 egy városban de 2 különböző kórházban
Az egyik 8 órás vagyok. Én is úgy tudom, hogy hamarabb múlik a fájdalom, ha korábban keltenek, én mindenesetre erre gondoltam, miközben toltam fel magam :)
Fejfájás nem volt, pedig szúrtak edát, majd 1 óra múlva külön spinált, igaz, a nyakmozgásra nagyon vigyáztam.
Nekem egyébként bejött ez a 8 órás keltél, mert mire hazajöttem, addigra egész jól mozogtam, pár nap múlva mentünk sétálni és 1 órát egész könnyen bírtam, 2 hetes babóval már 2x2 órát.
Szerintem ez is összetett dolog, nem mindegy mennyi receptor jut oda a pociba, nem mindenkinek fáj egyformán, az se mindegy milyen technikával műtik az embert. Meg hiába kelsz fel hamar, ha utána nem mozogsz eleget, akkor megette a fene. Én rengeteget pattogtam a hlye rokonok és barátok miatt ki-be mászkáltam, aminek az lett az eredménye, hogy hamar összeszedtem magam, viszont semmit sem tudtam pihenni és úgy mentem haza, mint akit 5x kihánytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!