Van még akinél a tolófájás NEM olyan volt, mint a székelési inger?
Figyelt kérdés
Szülésfelkeszítőn azt mondták, olyan. Egy barátnőmmel beszélgettünk, szerinte is olyan.
2x szültem, de nekem egyiknél sem olyan volt. Éreztem, hogy muszáj nyomni, de nem olyan érzés volt.
Ti mire emlékeztek, milyen érzés volt?
2022. febr. 6. 20:27
11/12 anonim válasza:
Az 1 szülésnél, amikor jöttek a tolófájások a fájdalom elmúlt, és a székelesi ingert éreztem. A másodiknál csak fájdalmat, nem jól illeszkedett be, a köldökzsinor is a nyakán volt. Leesett a szívhangja is, így császármetszés lett.
12/12 anonim válasza:
Elsőnél olyan volt, de sokkal brutálisabb, erősebb érzés. Másodiknál nem is emlékszem, olyan gyorsan jött, de nem rémlik ilyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!