Van még akinél a tolófájás NEM olyan volt, mint a székelési inger?
Figyelt kérdés
Szülésfelkeszítőn azt mondták, olyan. Egy barátnőmmel beszélgettünk, szerinte is olyan.
2x szültem, de nekem egyiknél sem olyan volt. Éreztem, hogy muszáj nyomni, de nem olyan érzés volt.
Ti mire emlékeztek, milyen érzés volt?
2022. febr. 6. 20:27
3/12 anonim válasza:
Hát én nem emlékszem rá, de a férjem mondta h azt mondtam én nem nyomok mert wc-re kell mennem. Semmi ilyenre nem emlékszem az érzésre sem
4/12 anonim válasza:
Amikor nem olyan volt, akkor másodlagos fájásgyengeségem volt.
Megszületett hüvelyi úton, de össze sem hasonlítható ahhoz, amikor valódi székeléses ingeres fájásom volt.
A másiknál is fájt.. a nyomó inger is megvolt.. de amíg nem éreztem a 2. Szülésemnél, addig nem is tudtam, hogy olyan is lehet.
( konkrétan az inger után 10 perccel a kezemben volt a baba)
5/12 babyboom567 válasza:
Nekem nem volt székelési ingerem.
6/12 anonim válasza:
Nekem sem olyan volt. Egy feszítő, égő érzés volt. Semmivel nem hasonlítható össze
7/12 anonim válasza:
Én semmit nem éreztem azon kívül, hogy fáj. Azért nyomtam, mert azt mondták.
8/12 anonim válasza:
Én sem éreztem semmi székelési ingert, pedig szóltak hogy ha érzem, nyomjak.hát nem éreztem.
9/12 anonim válasza:
Nekem sem volt ilyen, csak fajt, adtak is az oxit, mert nem ereztem mikor jon a fajas, fajasgyengesegem lett es vakuummal szedtek ki a fiam vegul...
10/12 anonim válasza:
Nekem sem ilyen volt. Jött a fájás és azt éreztem, ha nem nyomok, megpusztulok. Szóval valahogy belülről jött az inger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!