Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Törvényszerű és elkerülhetetle...

Törvényszerű és elkerülhetetlen a hányinger fellépése 3 ujjnyinál?

Figyelt kérdés
több anyuka beszámolójában is olvastam hányingerről, hányásról vajúdás alatt, amit az orvosok természetesnek vesznek 3 ujjnyi tágulásnál... ez mindenképp bekövetkezik majd? a hányinger a legngyobb ellenségem, jobban félek tőle mint a beöntéstől meg a fájdalomtól együttvéve...inkább szenvednék plusz egy-két órát, ha cserébe elkerülhetem a hányingert meg a hányást...
2008. dec. 15. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én itthon tágultam ki és semmi hányingerem nem volt, egyáltalán nem volt hányingerem vajúdás és szülés alatt,úgyhogy nem törvényszerű
2008. dec. 15. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt hányingerem, pedig terhesség alatt nem úsztam meg. Ez nem törvényszerű.
2008. dec. 15. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem sem volt hányinger, és hányás sem. Hasmenésem viszont volt rendesen.

2008. dec. 15. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hánytam vajúdás alatt, pedig lett volna rá egy tippem, hogy fogok. Elég gyenge gyomrom van, az utolsó trimesztert tulajdonképpen végig rókáztam, mert a baba nyomta a gyomrom, vagy éppen égett a gyomrom. De terhesség előtt is hányós voltam, ha mohó voltam és egy picivel is többet ettem, mint kellett volna, akkor azt biztosan kijött tíz percen belül.

Fizikai megterhelés hatására is gyakran voltam rosszul, például amikor edzeni jártam és előre lépés volt az edzéstervemben, jobban megerőltettem magam.

Épp ezért hittem azt, hogy vajúdásnál is fogok a fájások hatására, de mégsem történt meg. És hasmenésem sem volt. Szóval egyáltalán nem törvényszerű.

2008. dec. 16. 06:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én bizony éreztem hányingert 3 perces fájásoknál, de nagyon rövid ideig tartott, úgyhogy hamar túl voltam rajta, és amíg tartott akkor sem volt olyan vészes a fájások mellett.
2008. dec. 16. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
huh...köszi, h megnyugtattatok, legalább most látom a másik oldalt is, akkor 50-50 % esélyem van csak rá :D valamiért mindig a hányós történeteket fogtam ki, azért hittem azt, hogy a többségnél fellép...én sosem voltam hányós gyerek(talán ezért viselem most annyira rosszul)... de az utóbbi két évben egyre többször fordult elő és azt mondtam, inkább a migrén,inkább a gyomorgörcsök, bármi jöhet, csak ezt ne! egyszerűen nem bírom elviselni és kész... köszi a megnyugtató válaszokat! :)
2008. dec. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!