Kórházban vágyunk a szuloosztalyon szerda 1ora ota akkor született a baba sajat felelősségre haza lehet vinni most? Vasarnapig akartak minket bent tartani de már nem bírom
Megnyugtatlak, hogy a baba otthon is sír, így ott se fogsz tudni pihenni. 😅
2022. jan. 28. 10:45
22/36 anonim válasza:
21-es, ott a pont 😅
2022. jan. 28. 11:21
23/36 anonim válasza:
Talan nyisd ki a szad,es kerdezd meg toluk kerek-perec,hogy miert nem engednek?
2022. jan. 28. 11:39
24/36 anonim válasza:
21, otthon lehet több segítsége lenne...
A kórházi napok nekem is szörnyűek voltak, csak nálunk volt komplikáció szülés közben így nem mertem hazajönni a babával saját felelősségre.
De a mai napig állítom hogy ha a műtőből nem a megfigyelőbe tolnak hanem haza, jobban jártam volna, és lehet nem lettek volna pánikrohamaim utána hónapokig.
2022. jan. 28. 11:45
25/36 anonim válasza:
Én a Szent Istvánban szültem Pesten, ott nem kellett 72 órát bent lenni, szombat reggel 8-kor született a babám, csak azért jöttem el hétfőn délután (és nem délelőtt), mert pont akkor ment a hálapénz felszámolása miatti orvosok ide-oda vándorlása és nem volt ki aláírja a zárójelentésem.
2022. jan. 28. 11:53
26/36 anonim válasza:
24. Ha van segítség akkor is sír a baba. És síró baba mellett ha csak nem 16 szobás kastélyban lakik az ember hanem lakásban/családi házban NEM lehet pihenni.
Másik, hogy megszoptatni 1-3 óránként a segítség se tudja. És 1-2 után az is hazamegy / vissza dolgozni.
Szegény kérdező még pár pofonba belefut gyerekvállalás címszóval.
2022. jan. 28. 11:54
27/36 A kérdező kommentje:
Komolyan vannak ilyen buta emberek?
En nem a babátol vagyok ki akadva mert sír... nyilván sirna otthon is..de nektek mindegy hogy egyedül vagytok idegenekkel egy szobaba idegen helyen egy hozzátartozó val sem vagy otthon hozzátartozókkal a parotokkal es segitseggel?nagyon nem mindegy!
2022. jan. 28. 13:41
28/36 anonim válasza:
Kérdező! Azt még eddig minden nő túlélte, hogy négy napot kórházban kellett lenni szülés után. Te is túl fogod. Lesznek a gyerekvállalás során sokkal kényelmetlenebb és kellemetlenebb helyzetek. Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy sok pofon fog még érni.
2022. jan. 28. 13:49
29/36 anonim válasza:
Ha csak nem magánkórházban szülsz végtelen pénzért ahol kapsz saját szobát és talán még az apuka is ott lehet veled végig, vagy otthon szülsz, akkor sajnos ez ilyen. Egy sima mezei kórházban 4-6 anyuka + a babák vannak összezárva napokra. És igen felváltva ordítanak vagy éppen egyszerre, soha nincs nyugi.
Persze, hogy jobb lenne otthon, de ha a bent kell maradni akkor bent kell maradni kár ezen pörögi.
2022. jan. 28. 14:13
30/36 anonim válasza:
Az idegenekkel egy szobában... képzeld el, az ember néha ismerkedik. Ha ismerkedik, barátokra találhat. Ha nem, lesznek ismerősök belőle. Na, rögtön nem is idegenek. Összeköt valami benneteket, kb ugyanakkor születtek a csemetéitek. Az én egyik legjobb barátnőm, a második gyerekem keresztanyja egy idegen a kórházból, aki egy nappal később szült, mint én. Nyitottság. Ennyi kellett és nem azért voltam nyitott a kórházban, mert nincsenek barátaim, hanem mert simán ember vagyok, társas lény, segítek, ahol tudok másnak, még ha az idegen is. Szóval idegenek, nyilván nehezebb körülmény, de kibírja majdnem mindenki, aki ilyen helyen szül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!