Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38. héten folyt el a magzatvíz...

38. héten folyt el a magzatvízem. Orvos szerint, azért császároztak,mert nem tágultam és nem illeszkedett be a baba. A zárójelentésen olvastam egy olyat,hogy fenyegető iu. asphyxiara tekintettel császármetszéssel fejezték be a szülést.Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%

10# ezért mondtam, hogy tisztelet a kivételnek, de sajnos sok olyan van, aki nem a legjobb belátása szerint, jó szándékkal csinálja. Én csak gyakorlatot töltöttem szülészeten, de azidő alatt is bőven volt erre, meg sok más csúnyaságra példa.

9# voltam

2022. jan. 28. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg minden császáros anyának örülnie kellene, hogy ép és egészséges a gyereke és nem kellett 3 napot vajúdni egy halott vagy értelmi sérült gyerekért. Tudom, hogy minden picsogó ősanya szülész orvos is egyben, de tehetnétek már egy szívességet. Amikor arra hivatkoztok, hogy bezzeg régen: nem véletlen a császár, "régen" ugyanis elég sok csecsemő és/vagy anyuka murdelt meg szülés közben, vagy nyomordott egy életre. Szóval az okoskodás helyett lehetne bennetek némi hála. Az, ami egyébként szülési erőszakként megy a szülészeteken valós probléma, de ennek a megoldása nem az, hogy felülbíráljátok az orvosok szakmai döntéseit. És tetszik vagy sem, egy időben, kialakult életveszély előtt megkezdett császárnak még mindig sokkal kisebb a kockázata, mint egy nem megfelelő ütemben zajló szülésnek. És az orvosnak a kötelessége azt választani, aminek a kimenetele nagyobb valószínűséggel jobb. Ezt te talán úgy érzed, hogy türelmetlen az orvosod, a valóság meg az, hogy nem akar halott csecsemőt.
2022. jan. 30. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
60%

12

Ez az. Nekem is csm.lett,de sose bántott a dolog. Gyermeket akartam,egészségeset. Ha ehhez vágni kellett,na bumm. 3 kellemetlen nap ami a legrosszabb,de ideális esetben utána van legalább 50 évem,amit a gyermekemmel tölthetek. Erre kell gondolni,nem másra.

2022. jan. 30. 12:12
 14/15 A kérdező kommentje:

3-as!

12 órát vajúdtam fájásokkal.

Nem igazán emlékszem,hogy kaptam volna bármit is. A zárón se irtak ilyenről.

2022. jan. 31. 06:24
 15/15 anonim ***** válasza:

3# vagyok

Köszönöm, hogy válaszoltál!

Jó egészséget kívánok Nektek a picivel!

2022. febr. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!