Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek az első császár volt?

Akinek az első császár volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Akinek az első szulese császár metszés volt, a második természetes szülés. Melyik milyen volt? Ha lenne harmadik baba melyik szülést "valasztanatok"? Melyik milyen volt akkor, es az utohatasok? Minden érdekel 😊köszönöm a válaszokat
2022. jan. 22. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekelne.. Az elso csaszar volt es most tervezuk a masodik babat.
2022. jan. 23. 07:27
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
4 gyerekem van, az első csm, a kicsik természetesen születtek. Ég és föld a kettő minden szempontból, sosem választanék császárt magamtól. Gyorsabb felépülés, nincs szeparáció, stabilabb lelki világ.
2022. jan. 23. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Nekem az első vomt természetes. Minden rendben volt, pozitív élmény. A második is természetesnek indult, de sürgősségi császár lett. Nekem sokkal könnyebb volt a csm-ből felépülni. A sima szülés után hónapokig fájt mindenem. A későbbi hatásoktól pl összenövés még nem tudok nyilatkozni, remélem nem lesz.
2022. jan. 23. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Első ,császár

Második, hüvelyi

Harmadik, hüvelyi

Inkább tíz hüvelyi szülés,mint egy császár..

2022. jan. 23. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első császár, nekem nagyon rossz élmény volt maga a folyamat, meg a felépülés is. A második hüvelyi szülés. Sokkal könnyebb volt a felépülés meg minden. Most várom a harmadikat, remélem nem kell császározni, bár eddig minden rendben. (farfekvés miatt lett az első császáros)
2022. jan. 23. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Az első sürgősségi császár volt koraszülés miatt. Sajnos a baba nem élte túl. Pár hónapra rá lettem újra várandós. Meg voltam róla győződve, hogy a rövid idő eltelte miatt és a mellső fali, mélyen tapadó lepény miatt a második is császár lesz. Ehelyett, amikor már beértünk a kórházba, mondta az ügyeletes doki, hogy nem lát indokot a császárra és mivel szépen tágulok, próbáljuk meg a természetes szülést. Végül már a tolófájások alatt vittek császárra, mert nem illeszkedett be a feje. Nagyon könnyen és gyorsan felépültem. Gyorsabban, mint az első után.
2022. jan. 23. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!