Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik vákummal szültek azoknak...

Akik vákummal szültek azoknak a 2.szülès császár lett vagy sima szülès?

Figyelt kérdés
Kisfiam szìvhangja leesett, mikor kitolás volt, beragadt, hiába nyomtam, pròbálkoztam ezerrel, de már nem is emlèkszem tisztán mindenre, sokkot kaptam, ìgy a vègèn kivákumozták, könyököltèk belőlem szegènyt. Ìgy is volt egy enyhe oxigènhiánya, fel sem sìrt, alig mozgott, de hála a dokiknak ès az őrangyalainknak összekapta magát gyorsan, megfigyeltèk pár napig, de minden a legnagyobb rendben van vele, most 13 hònapos, jár, okos, előrèbb is van a társainál ügyessègben is. Azòta sem tudom mitől alakult ìgy a szülès vège, pedig álom terhessègem ès vajudásom is volt, szèpen ment minden oxi nèlkül, de az utolsò òra borzasztò volt. Nem szeretnèm, ha egyke lenne, 2-3 èv múlva szeretnèk újra teherbe esni, de rettegek, hogy megint valami rosszul sül el. Császártòl is fèlek, derèktájon durva gerincferdülèsem is van, de soha sem mondta a nődokim, hogy ez baj lenne, sosem merült fel a császár, pedig mikor elment a magzatvìz már a kòrházban zöldes volt, a doki azt mondta nem baj, mìg a szìvhang jò nem kell aggòdni. Vègül a záròbòl megtudtam 2x a fiam nyakára volt tekeredve a köldökzsinòr, meg úgy èreztem is már, hogy valami nincs rendben, de nyugtattak, aztán a vègèn majdnem baj lett. Nem tudom mi okozhatta ezt, nem kaptam senkitől sem válaszr, de mi lesz ìgy a 2.szülèssel?
2022. jan. 12. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Sima.
2022. jan. 12. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Sima. Anyukámnak. Én vákuummal, a húgom fogóval született (anya problémája miatt).
2022. jan. 12. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!