Kórházi csomag?Mentő?
Sziasztok!Bepakoltam egy nagy böröndbe a kórházi csomagom.Viszont sokaknál olvastam,hogy két táskát vittek egyet ugye a szülő szobára egyet meg a gyermekágyasra.Baj ha én egybe csomagoltam mindent?A másik kérdésem,hogy szeretnék vinni legalább 1 karton vízet.Azt hova tudom tenni vagy csak rakjam rá a böröndre?Mert nem lehet büfebe menni.A másik kérdésem,hogy ha megindul a szülés ugye hívjuk a mentőket (kocsi nincs).Kijön a mentő és a csomagomat berakhatom a mentőbe vagy azt valakinek utánnam kell hoznia?Ha viszek vízet azt segít valaki felcipelni?
A Jahn Ferenc kórházba fogok szülni.
De minek nagy bőrönd?
Voltál te már kórházban? Az ágyon kívül semmit nem adnak az esetek 90 százalékában.
Nálunk például 9-12 között fogadták a csomagokat a családtól…ebben az időben az emberek dolgoznak…szóval mindent vinnem kellett már a szüléskor, ami az elkövetkező napokban szükséges, mert tudtam, hogy nem tudnak utánam küldeni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!