Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez a kórházi csomag hasznos...

Ez a kórházi csomag hasznos lehet a kórházba? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés

Pakolom össze a csomagot és van néhány dolog, ami még nincsen meg. A neten böngészve találtam meg ezt a csomagot:

[link]

Szerintetek ezt megéri megvenni?

2021. júl. 2. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően jó dolgok vannak benne, de jóval olcsóbban is megkapod ezeket és te válogathatod össze hogy milyen márkák legyenek benne. Szerintem ezzel a listával indulj el bevásárolni és olvass véleményeket az adott termékről.
2021. júl. 2. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasznosnak hasznos,de én nem vettem külön ilyen kórházi csomagot

Egyesével szépen megvettem mindent ami kell

2021. júl. 2. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kaptam ilyet a húgomtól.Nem innen rendelte. Sok minden volt benne viszont irtó drága volt. A jégbetétet nem használtam mert császár lett. A hálós bugyi M-es méret annyira kicsi volt, mint egy xs-es. A bimbóvédő krémet nem bírtam,iszonyat viszkettem tőle. De ahogy elnéztem rossmannból szinte mindent meg tudtam volna venni olcsóbban. Kiindulási alapnak jó, de nézd meg, pl. rossmann appban, hogy nem jönne e ki olcsóbban, ha ott válogatod össze és 10-15e felett ingyen kihozzák.
2021. júl. 2. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Joval olcsóbban betudod szeretni ezeket a dolgokat.
2021. júl. 2. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem venném meg, olcsóbban összeehet szedni a dolgokat
2021. júl. 3. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!