Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák? Kórházi...

Császáros anyukák? Kórházi csomag?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 34.hetet töltöm a héten és lassan szeretném össze állítani a kórházi csomagot.

Tudnátok benne segiteni? Felesleges dolgokat nem szeretnék magammal vinni.

Nagy a valószínűsége, hogy császáros leszek condylomás szemölcsök miatt (kezelve van a 12.héttől de nem akar eltűnni 😕😟). Még azt sem tudom, hogy egyáltalán különbözik e valamiben a csomagolni való attól függően, hogy milyen úton szülök 😅

Első baba lesz tehát tapasztalatlan vagyok, hogy mit is kell vinnem és miből mennyit. Tudom, hogy kórháza válogatja de úgy mégis akik már szültek vagy akiket már császároztak jobban tudják mire volt akkor szükség.

Nagyon szépen köszönöm ha időt szánsz rá és segítesz 😊

2021. júl. 5. 08:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem különbözik a csomag. Annyi, hogy olyan bugyikat vigyél ami magasított. Tehát köldökig ér. A heg miatt. Emellett otthonra ajánlom az octenisept-et azzal fújd a heged, napi 3-4 apllkalommal.

Kitartást, mert a hasi szülés sem leányálom és sok boldogságot kívánok.

2021. júl. 5. 08:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából ugyanaz. A bugyi és nadrág is kényelmes, “laza” legyen, és nem kell szülőszobára külön nasi csomag. (Tudom, sima szülésnél is van, ahol mondják, hogy vigyél kekszet, szőlőcukrot, vizet, és van, ahol tilos.)
2021. júl. 5. 08:31
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊 igen tudom, hogy fájdalmas lesz legalábbis ezt hallottam. Meg a felépülés belőle hosszabb lesz mint sima szülésnél. De bízom a legjobbakban 😁
2021. júl. 5. 08:54
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

2 papucs. (egy fürdésre)

2 nagy 1 kicsi törölköző

betét vagy bugyipelus

Wc papír sima + nedves.

Pipere cuccok

Evőeszkőz +pohár szívószál (csm után)

Házassági papír vagy apasági nyilatkozat.

Telefontöltő

Gyógyszerek (ha van amit kell szedned)

Alakformáló bugyi (csm után kimászni az ágyból életmentő)

Én speciel nem maradtam pizsiben felöltőztem kényelmesbe (cicanaci poló)

Hálóing vagy pizsi bugyi legyen bőven váltó

Mellszivó, cumisüveg kistakaró - ezekből mind sajátot vittem. De ezt is adnak.

Pelus popsitörlő - ez mindenhol kell már

Ruhát köldökre a legtöbb helyen octeniseptet használnak ezt adnak, ahogyan popsikenőcsöt is.

Hazahozóst hordozót ráér aznap férj behozni mikor hazaengednek.

Kispárna - kinek hogy, én nem tudok meglenni nélküle.

Szoptatóspárna - ezt mondjuk nem vittem.

2021. júl. 5. 08:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Császár után a szívószál/kubus üveg a legfontosabb!!

Magasított bugyi

Meg a köntös kötőjét ne hagyd otthon. Nekem nem kellett, mert felültem annélkül, de szobatársamnak láttam, hogy jól jött (odakötötte az ágyvégébe, és felhúzta magát)

Kb ennyi ami más mint a hüvelyiszüléses csomag

2021. júl. 5. 09:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban különbözik kb, hogy szülőszobai csomagot nem kell külön vinni.

Nekem nagyon jól jött a kulacs, abból könnyű volt inni amikor még nem emelhettem fel a fejem. Vagy sportkupakos palack is jó erre a célra.

Én is vittem nappalra kényelmes ruhát, nem voltam egész nap hálóingben.

Nekem például bőven elég volt mind a két császár után a sima éjszakai betét.

2021. júl. 5. 09:37
 7/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hálás vagyok nektek, hogy irtatok🙏😊 sokat segitettetek 😊
2021. júl. 5. 09:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

[link] Ez honapokig jo volt csaszar utan is :) nagyon szerettem.

Mindent ami az elso furdesnel kell tegyel egy zacskoba hogy majd a novernek ne kelljen turkalnia (papucs torcsi szensavmentes viz kulacs keksz utazos tusfurdo nagy betet vagy eldobhato bugyi papirzsepi telefontolto telefon haloing wc papir) ezeket kirakja majd a nover az ejjeliszekrenyre melled en kertem h dugja be a toltobe a telot zokszo nelkul csinalta sot orult hogy minden egyben van. Ja es kiontotte a vizet a kulacsba.

Haloing sztem praktikusabb rovidujju kontossel de van aki pizsamas. Ulve is feltudod venni bar en is a szerencsesek taborat erositettem mert hamar felepultem siman jottem mentem guggoltam ultem de van aki megszenvedi.

Ami hianyzott es utolag vittem volna egy kis szappan a kezmosashoz.

Amit vigyel es en vittem szerencsere mellbimbovedo. Igy tudtam szoptatni minden gond nelkul. Ha nem tud szopizni a babad lapos mellbimbo faj a szoptatas stb Nem megy el a kedved, es a baba is nyugodtabb lesz mi el is hagytuk 2 honap utan de sztem nagy segitseg volt.

2021. júl. 5. 12:42
 9/18 anonim ***** válasza:
Meg annyi hogy lehet kapni sterilizalo zacskot 20 alkalmas bedobod a mikroba es tudod igy sterilizalni a bimbovedot. Ha nem hasznalnad a korhazban otthon is jol jon cumihoz stb
2021. júl. 5. 12:45
 10/18 anonim ***** válasza:

9# azt Pécsett adnak a kórházban 🙃

Mohácson simán mikrozzák

2021. júl. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!