Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros anyukák? Kórházi...

Császáros anyukák? Kórházi csomag?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 34.hetet töltöm a héten és lassan szeretném össze állítani a kórházi csomagot.

Tudnátok benne segiteni? Felesleges dolgokat nem szeretnék magammal vinni.

Nagy a valószínűsége, hogy császáros leszek condylomás szemölcsök miatt (kezelve van a 12.héttől de nem akar eltűnni 😕😟). Még azt sem tudom, hogy egyáltalán különbözik e valamiben a csomagolni való attól függően, hogy milyen úton szülök 😅

Első baba lesz tehát tapasztalatlan vagyok, hogy mit is kell vinnem és miből mennyit. Tudom, hogy kórháza válogatja de úgy mégis akik már szültek vagy akiket már császároztak jobban tudják mire volt akkor szükség.

Nagyon szépen köszönöm ha időt szánsz rá és segítesz 😊

2021. júl. 5. 08:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
😅 Na sorry össze kevertem a kérdéseket 🤭🙈
2021. júl. 5. 12:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget 😊🙏
2021. júl. 5. 13:29
 13/18 anonim ***** válasza:
10 az tok jo en bpen szultem semmit nem adtak... szerencsere 2 agyasban voltam pont felujitottak a kortermeket de marha sok a hianyossag... sokszor csodalkozom hogy videki korhazakba semmit nem kell vinni, szerintem felszereltebbek is lehetnek.
2021. júl. 5. 14:03
 14/18 anonim ***** válasza:

KB ugyanaz.

Amit vigyél mert jó szolgálatot tesz.

Haslekoto. Császár után felveszed nem fog fájni annyira semmi, és egyben tart. Én anélkül visitottam a fájdalomtól, vele pedig szaladtam Konkrétan 😂

Szívószál

Bugyis betét. Azaz amit eldobsz és olyan mint 1 bugyi (jól leirtam 😁)

A többi mind ugyanaz mint normál szulesnel.

2021. júl. 5. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:

A 2-es hozzászólást én írtam, de még annyival kiegészíteném, hogy a szívószál nagyon jó tipp, illetve telefontöltőből ajánlom az extra hosszú típust, ha tudsz venni.

Papucsból én egyet vittem, műanyagot, ami gyorsan száradós, illetve csak egy nagy törölközőt vittem, kis kéztörlőből viszont kettőt is, mert nagyon sokszor mostam kezet, illetve mell mosás után is ezeket használtam, tehát sose tudott megszáradni, amikor csak egy volt nálam. (A melltisztító kendőket kerültem, mert tele vannak vegyszerrel.)

2021. júl. 5. 22:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A cumisüvegre viszont kérdezz rá, mert pl a Hetényiben (Szolnok) nem használható. A nővérkék képesek elvenni és csak hazamenetel napján adják vissza.
2021. júl. 5. 22:19
 17/18 anonim ***** válasza:

16#

😳 Na tőlem tudod ki venne el bármit is, meg szólna bele a táplálásba..

2021. júl. 5. 22:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok köszönöm a sok segítséget 😊
2021. júl. 6. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!