Akik télen szültetek, hidegben, miben mentetek be a kórházba és miben jöttetek haza?
Kismama farmer (viccen kívül AliExpress-en találtam megfelelőt, mert itthon a mèregdrága bababoltos is szűk volt az óriási hasamra, a hm-es meg már 12. héten szűk volt, mivel csak hasra híztam és összevissza 8 kilót, de 110 felett volt a haskörfogatom).
Kismama kabát.
Egyetértek a hármassal, teljesen mindegy mi van rajtad. A kórházban úgyis leveszed.
Rajtam a kabát kigimbolva volt, alatta egy óriás kötött pulcsi. Nadrágom volt, vettem két számmal nagyobb gumis derekú, nem kismama nadrágot.
Kismama leggings, ruhával, bakanccsal és egy kabát, ami nem a legvastagabb téli kabátom, mert kocsival mentünk/jöttünk, arra az 5 percre amit kint tartózkodtam, feleslegesnek gondoltam pluszban cipelni a téli kabátot.
De én mondjuk szinte mindig így öltözködöm.
Kismama leggings + rugalmas anyagú tunika + (normál) kabát + csizma. A férjem a bejárat előtt tett ki, így néhány lépés volt csak, amit meg kellett tennem kint. Bent meg meleg volt már.
Ugyanebben jöttem haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!