Mindenkinek van jósló fájása az igaziak előtt?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 11:32
1/11 anonim válasza:
Nekem nem volt egyetlen egy jósló fajásom sem, 40+9 napon egyszer csak szivárogni kezdett a magzatvíz.
2/11 anonim válasza:
Első terhességnél nem volt, másodiknál igen. Nem csak emberenként, de terhességenként is változó
4/11 anonim válasza:
Elsőnél nem volt, a kicsiknél volt.
7/11 anonim válasza:
Nekem som volt.
Amire azt hittem és hitték, hogy joslók, azok már valódiak voltak.
8/11 anonim válasza:
Nem
Egyik terhesség alatt sem volt
9/11 anonim válasza:
Én azt hittem, jóslók, aztán 12 órával később megszültem. A tesómnak elfolyt a magzatvíz, és akkor érzett először fájást, mikor oxitocint kapott.
10/11 anonim válasza:
Az elsőnél folyamatosan voltak jóslóim.
Másodiknál csak egyetlen 1x,de akkor annyira durván rendszeresen erősőden délután fél egytől este fél 10ig, hogy azt hittem megyünk aznap este szülni. Mire hívtam volna az orvosom abba maradt.
Harmadiknál meg az utolsó 2 hétben, de alig volt számottevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!