Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van értelme 2022-ben fogadni...

Van értelme 2022-ben fogadni nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Még van időm a szülésig több hónap. Májusban szülök szóval még odébb van. Idáig nem volt fogadott orvosom. A sztkba járok. Viszont a terhes gondozóba az asszisztens nagyon mocsok egy nő. Hála istennek minden rendbe van a terhessegemmel idáig szóval jó sokáig nem kell mennem. Viszont ez miatt a nő miatt hát lehet hogy keresek magándokit. Érdemes erre a 4-5 hónapra? Vállalna igy is maszek doki hogy nem az elejétől járok hozzá? Azért nem eröltettem a priváti dokit mert meg akartam ismerni a dokikat meg a “dörgést” a kórházban.
2021. dec. 15. 20:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a 38. héttől van NST a kórházban, akár magánba jár, akár nem.

De van, aki csak akkor lépi át a kórház küszöbét először, amikor szülni megy.

Ismerek egy orvost, már csak magánban rendel 2 magánklinikán. Egyik helyen 20.000 alatt, 15-höz közelebb, másik helyen 20.000 fölött rendel.

Mi szülésznőt fogadtunk mindkétszer. Megnyugtatott, hogy van egy "belső emberem" aki ismer minket és ismerte a kórházat.

Az orvos ügyeletes volt, de meg voltam elégedve vele.

Egyik távoli ismerősöm 2 megyével odébb szült. Hogy miért és hogyan, azt nem tudom (nem beesős volt), szóval valahogy biztosan lehet választani kórházat.

Keress fel helyi kismama, vagy helyi, közeli jövőre szülő kismama csoportokat Facebookon. Ott szerintem könnyebben tudnak segíteni.

Boldog babavárást kívánok!

2021. dec. 16. 01:55
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Sztem max akkor, ha a korzetis korbazad rossz hiru,viszont van masik,jobb korhaz elerheto tavolsagban,mert ha ottani dokihoz jarsz maganba,akkor fogadnak siman szulni ott is. Elvileg.
2021. dec. 16. 14:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Érdemel váltanod, ha elégedetlen vagy. Érdemes fogadni. Ezek a magyar törvények, megnehiztik a magyar embereket.
2021. dec. 17. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!