Nőgyogyászt keresek? Nem magán dokit mert abból elegem van hogy csak fizetek és semmi értelme bövebben lent.
Figyelt kérdés
Ahol nekem még jó budapest Cegléd Monor Pilis Üllő Gyömrő meg ezek környéke. Légyszi nevet és esetleg telcsiszámot és ami a legfontosabb tapasztalatokat. Kinek melyik dokinál milyen.2010. ápr. 30. 18:56
1/9 anonim válasza:
"Nőgyógyászt keresek?"
hát azt neked kellene tudnod.
2/9 A kérdező kommentje:
Ha raktál már fel kérdést akkor tudod másként nem engedi csak ha szerepel a kérdőjel de ha elolvasod a kérdést akkor tudod miről van szó. Köszi a semmit.
2010. ápr. 30. 19:17
3/9 anonim válasza:
Szia! Én a Péterfyben szültem és jó tapasztalataim voltak. Van ott egy doki (sajna nem ő volt az én dokim, de volt szerencsém megismerni, mert gyakran helyettesitette az enyámet), a neve Dr. Kiarash Bahrehmand. Szerintem ő nagyon jó, humánus, kedves, és jó szakember. Azt tudom, h. van magánrendelése is és a kórházban is rendel, ami ingyenes.
4/9 anonim válasza:
Én is a Péterfyben szültem,és én is tudom ajánlani Dr.Kiát.Én sem nála szültem,de jártam hozzá UH-ra a kórházba,nagyon profi,és kedves is.Az osztályon is van egy pár jó szava az emberhez,és érdeklődik a babád felől.Van magánrendelése is mint írták,de ingyenes kórházi is.Ezen a számon biztosan tudnak felvilágosítást adni:061/4614700
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen valoszinű meg keresem. Azaz igazság hogy még nem a szülésre készülök egyenlőre még az is nehezen megy hogy terhes legyek vagy ha sikerül is a megtartás ami még nehezebb. Úgy hogy végül is olyan dokit keresek aki végre ki vizsgál rendesen és meg mondja mi a baj ha baj van nem csak ködösit. DE várom a további dokikat minden érdekel. Köszi
2010. ápr. 30. 23:45
6/9 anonim válasza:
Aki nekem 1 év után segített, az sajnos csak magán rendelésen van. Most 9 hós a kisfiam és 2 hónap után jött össze, mikor ehhez az orvoshoz jártam. Ja, és ő volt a 6. doki.
Dr. Elek Csaba Tel: 0620 9 562 513 (Budapest)
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Meg tudnád mondani, hogy pontosan hol van az általad ajánlott Doktor Úr rendelője, illetve, hogy mennyi a díja nála egy konzultációnak?
Előre is köszi:)
8/9 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekelne. Köszi!
2010. máj. 2. 19:35
9/9 anonim válasza:
Tavaly Bp.-en a II.ker. Hűvösvölgyi úton volt (a házszámot sajnos nem tudom). Hívjátok fel és meg fogja mondani :)
Nagyon ajánlom őt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!