Ki tud jó nőgyógyászt ajánlani? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy végre sikerült 6 év után a pocaklakó! Szeretnék a környéken (BP 16.ker) találni egy jó (és olcsó), de leginkább a szakmáját értő doktort (de inkább doktornőt). Nem szeretném vmi kontárra bízni megint magam!
Ha tudtok segítsetek! Köszönöm
2009. júl. 11. 12:19
1/2 anonim válasza:
Én Dr. Kaszás Tiborhoz járok és nálam bevált, az egész család odajár. Amugy az nem baj ha férfi orvosod van hiszen ez a szakmája.
2/2 anonim válasza:
Szia!A Mátyásföld Klinikán rendel/a Flór Ferenc Kórházban vezeti le szüléseit/dr Kovács Réka.Alapos orvosnak tartják,engem második szülésemnél csak a felvételnél vizsgált.Gondolom viszont,a magánrendelése nem túl olcsó.Második gyermekemet Cseh Erikánál szültem,ő a 14.kerületben rendel,maximálisan meg voltunk elégedve vele,főleg emberség tekintetében.Ha valami gyanúsat észlel,további vizsgálatokra küld,hogy esetlegesen másik orvos is láthassa az adott helyzetet.Fiatal kora esetleg viszont lehet,hogy Téged eltántorít a választásától.A doktornő,akinél első gyermekemet szültem,innen messzebb rendel,ő idősebb,semmi kétségem,hogy elismert a szakmájában,viszont a stílusa,na,az nem volt nekem való...Remélem,tényleg nagy öröm előtt álltok,s hamarosan megtalálod a minden szempontból megfelelő orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!