Nő nőgyógyászt keresek, ingyeneset. Tudtok ajánlani? Fontos!
Figyelt kérdés
Budapesten. (bár vidéki vagyok, de tudtommal ez nem számít)
Nálunk egyetlen nő van, de sose tudnak időpontot adni hozzá és már nagy a gond, nem várhatok tovább. Segítsetek találni valakit!
2011. aug. 19. 18:58
1/12 anonim válasza:
ingyeneset? Hát, sok szerencsét.
2/12 anonim válasza:
melyik kerület és mi a gondod pontosan?
3/12 anonim válasza:
Elvileg van körzeti, azt keresd meg. A körzeti orvos tud felvilágosítást adni, hogy ki, merre.
4/12 A kérdező kommentje:
Mindegy melyik kerület, nem pesti vagyok, oda megyek ahol találok. A gondom az állandó folyás, rengeteg. Viszketés, mostanság szinte 4 naponta vérzek is. És ilyenkor nagyon fáj is.
2011. aug. 19. 19:21
5/12 F.B.I. válasza:
A viszketés és az állandó folyás fertőzésre utal. Ha fehéres jellegű akkor gomba, ha sárgás-zöldes, akkor Baktérium. keress fel minél hamarabb egy nőgyógyászt! Magánrendelésben nincs ingyenes nőgyógyász. menny el egy kórházba és kérdezd meg rendel-e női orvos. a VÉRZÉS milyen jellegű? tampont! betétet kell használni vagy csak pecsételő? hány éves vagy? jársz rendszeresen méhnyakrák szűrésre? nem volt véletlenül egy hevesebbre sikerült aktus a vérezgetés előtt?
6/12 anonim válasza:
Csak annyit tudok hozza tenni. Ha ilyen jellegu gond van, akkor nem szabad felni a ferfi nogyogyasztol sem. Az orvos erre szakosodott, ezt valasztotta, tisztaban van es neki teljesen hetkoznapi valtak az ilyen jellegu latvanyok. Szoval nem ugy kell felfogni ot, mint a szomszedbacsit aki a fejehez kapna vagy eppenseggel egybol fantazialni kezdene. Szoval nincs mitol felni ferfi nogyogyasztol!!!
7/12 A kérdező kommentje:
Valószínűleg többféle gondom is van, mert volt már minden színű. A vérzés is változó, van hogy sok van hogy alig. 25 éves vagyok, sosem voltam semmilyen vizsgálaton. Félek az orvosoktól, a férfiaktól is, a férfi orvosoktól meg duplán ugyebár.
Nincs itt senki aki nőhöz jár valahova?
2011. aug. 19. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!