Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van értelme 2022-ben fogadni...

Van értelme 2022-ben fogadni nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Még van időm a szülésig több hónap. Májusban szülök szóval még odébb van. Idáig nem volt fogadott orvosom. A sztkba járok. Viszont a terhes gondozóba az asszisztens nagyon mocsok egy nő. Hála istennek minden rendbe van a terhessegemmel idáig szóval jó sokáig nem kell mennem. Viszont ez miatt a nő miatt hát lehet hogy keresek magándokit. Érdemes erre a 4-5 hónapra? Vállalna igy is maszek doki hogy nem az elejétől járok hozzá? Azért nem eröltettem a priváti dokit mert meg akartam ismerni a dokikat meg a “dörgést” a kórházban.
2021. dec. 15. 20:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
47%

Érdemes! Sőt!

Vállalna. Természetesen.

2021. dec. 15. 20:39
 2/23 anonim ***** válasza:
9%
Attól függetlenül köteles vagy járni a terhes gondozásra, különben nem kapsz gyest.
2021. dec. 15. 20:39
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem vállalnak, annyi, hogy ugye nem szülhetsz nála, sokaknak ez kidobott pénz. Hát nem tudom, nekem megér havi 15 ezret, hogy minden kérdésemre választ kapjak és még plusz tanácsokat is, hogy ne fél napos várakozás után csak 3 perc alatt kizavarjon a vizsgálatról, a leleteimet, engem és a babát is UH-n alaposan átnézzen…

De lehet ez csak az én rigolyám, első baba, és szeretek mindenről tudni. :)

2021. dec. 15. 20:40
 4/23 A kérdező kommentje:
Fogadok fel szerintem. Ha pénzezés van talán nem aláznak meg. A tegnapi épp elég volt egy szaros asszisztenstől. Köszi első.
2021. dec. 15. 20:40
 5/23 A kérdező kommentje:
Második a magán doki terhesgondozást is csinál én igy gondolnám.
2021. dec. 15. 20:42
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem én is kifogtam egy ilyen nőt. Konkrétan megkérdezte a férjemet, hogy minek van ott. Mintha a gyerek apja ne lehetne kiváncsi a saját gyerekére. Főleg hogy a férjem mindig megkérdezte, hogy bejöhet e a ctg-re is, hogy nincs e más a szobába akit zavarna, és mindig úgy húzta a száját. Én megértelek, ha inkább váltanál.

Plusz képes volt megmondani a baba nemét, annak ellenére, hogy mi mindig mondtuk hogy nem szeretnénk tudni, aztán csak flegmán megrántotta a vállát, hogy akkor ez van.

2021. dec. 15. 20:45
 7/23 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanúgy fog járni terhesgondozásra, csak magánban.

A nőgyógyász által adott pecsétek számának kell 4-nek lennie. (1 pecsét=1 alkalom)

Senki nem nézi, hogy magán vagy sztk-s.

Nekem pl az egyik gondozásom magánba történt

Annyi, hogy védőnőhöz köteles elmenni havonta, orvostól függetlenül.

2021. dec. 15. 20:45
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én sztk-s dokim is bunkó volt. Nem is érdekelte, hogy van panaszom. Majd azzal a panasszal elmentem magánba. Utána vissza az sztk-s orvoshoz. Aki kiakadt, hogy miért mentem magánba. Hát, mert nem látott el. Utána érdekes mód, már nem volt bunkó.

Ha téged megnyugtat és úgy gondolod, hogy számodra jobb ellátást kapsz, akkor nyugodtan keress fel egy nőgyógyászt.

Nálunk nem mindenki vállal, csak korai terheseket, de a legtöbb fogad.

Esetleg keress olyan orvost, aki magánban is és a kórházban is praktizál. (Nálunk van olyan.)

2021. dec. 15. 21:00
 9/23 A kérdező kommentje:
És hogy működik ez a dolog? Oké lesz magándokim. Aztán ahogy jön a szülés közli velem hogy mehetek a kórházba szülni? Ott meg csak lesnek majd hogy hova jártam vagy ilyesmi?
2021. dec. 15. 21:02
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is végig magánba jártam. Úgy mondta az orvos, hogy ha betöltöm a 40 hetet, akkor jelezni fogja a kórháznak, hogy tudjanak róla, hogy van egy terminustúllépéses kismamájuk. 38+3-nál indult meg a szülés, életemben akkor jártam először a kórházban, elkérték a leleteimet meg felvették az adataimat, nem érdekelt senkit, hogy hova jártam terhesgondozásra.
2021. dec. 15. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!