Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apukàk, akik ott voltatok a...

Apukàk, akik ott voltatok a szülèsen ès mindent làttatok, hogy èltètek meg?

Figyelt kérdés

Mit èreztetek akkor, milyen èlmèny volt utólag?

A férjem bent volt az első gyerekünk születésénél. Làtott Is mindent, azt mondja ezt nehéz feldolgozni. Nem tudom hogy engedjem-e hogy a második gyerek születésénél ott legyen, vagy már most vessük is el az ötletet. Sosem eröltettem hogy jöjjön be, ő szeretett volna. Nem az az érzelmes fajta, sosem mondta azokat a mondatokat amiket az ember lánya másoktól hallott, ès azt gondolja/reméli hogy majd neki is mondják (ez volt èletem legszebb élménye, egy igazi hős vagy, csoda amit tettél stb)

A kapcsolatunk nem változott, ugyanúgy szeretjük egymàst mint azelőtt. Nagyon kívàncsi vagyok az apai oldal véleményére.

2021. dec. 7. 22:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is bent volt parom mind a 2 gyereknél. Nem en kertem, neki ez valahogy egyértelmű volt. Nem viselte meg egyáltalán, ( szex ugyanolyan számára, nem befolyásolja a szülés, és nem köti össze agyban hogy ott egy baba jött ki.. ) pedig minden orvosi dologtól irtózik. A mai napig szívesen meséli az élményt :)

Napokban jön a 3.baba, alig várja, és szinten egyértelmű hogy jön.

2021. dec. 9. 11:20
 22/22 anonim ***** válasza:

Én férjem bent volt, és mindent látott, nem a fejemnél állt.

Úgy fogalmazott, hogy olyan volt mintha látná a kedvenc szórakozóhelyét leégni.

Azt hittem akkor viccel, de tényleg volt némi problémánk utána.

2021. dec. 13. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!