Nagyon alacsony, vékony kismamának van esélye hüvelyi úton szülni?
Én is kinevetlek! :D Aranyos vagy,de nincs mitől féljél!
Én 150cm és 48kg,és spontán hüvelyi úton volt, szuper könnyű és gyors szülésem!Nekem pont hogy azt mondta a dokim az ilyen pici asszonykák sokkal hamarabb és ügyesebben szülnek,mint a teltebbek.
Az unokahugom 155cm, 50kg, és hármasikreket szült spontán!!
Szóval nincs miért aggódj! :)
Abszolút lehetséges, persze, teljesen természetes folyamat, menni fog!
Én is aggódtam, hogy mi lesz, kifér-e, stb.
A nőgyógyászom azt mondta, hogy néhány extrém kivételtől eltekintve (főleg súlyos cukros kismama 5+ kg-os babáira gondolt), a legtöbb baba természetesen úgy fejlődik, hogy anyukájának a méreteihez igazodik. Nem lesz ilyen anyai méretekkel olyan óriási babád, hogy ne tudd megszülni. Okos a természet, bízz a testedben! :)
Húgom 147cm 52kg-val esett teherbe, volt szegény majdnem 70, mikor szülni ment. Semmi bajuk nem lett! :) A babája 2900g volt és makk egészséges. :) Ő is jól van. Ne aggódj, minden rendben lesz!
(Amúgy mindenki úgy érzi, ahogy nő a baba, hogy már nem fér el odabent, levegőt is alig kap az ember a végére :D Ez természetes, és akkor is így éreznél, ha 10cm-rel magasabb lennél és 10kg-val nehezebb :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!