Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ahogy egyre közelebb van a...

Ahogy egyre közelebb van a szülés, úgy jönnek elő a félelmeim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 35 hetes kismama vagyok. Az utóbbi hetekben, napokban egyre többet gondolok a szülésre. Előfordult néhányszor hogy éjszaka álmomból felriadtam teljesen bepánikolva. Eszembe jutott hogy lassan eljön a nap amikor érzem, beindult a szülés és megkezdődik az órákon át tartó gyötrelmes vajúdás. Félek hogy nem fogom bírni a fájdalmat, és hogy sokkal rosszabb lesz annál is mint amilyennek képzelem. A komplikációktól is tartok, ha ne adj Isten velem vagy a babával történne valami, ha úgy adódna hogy magára maradna a férjem. Tudom nem szabad ilyesmiken gondolkodni, és nappal el is terelem a figyelmem, de éjszaka jönnek a rémálmok és a félelmek. Eddig egyszer sem jutott eszembe a terhességem alatt, hogy ne lennék képes majd megfelelően ellátni a picinket, de most még ettől is elkezdtem parázni. Egy szempillantás alatt repült el ez a 35 hét, el sem hiszem hogy nemsokára már itt lesz velünk örökké ez a kis csöppség és felelős leszek érte és aggódni fogok érte amíg világ a világ. Akkora változás ez, biztosan nem én vagyok az egyetlen aki a vége felé bepánikol, de mégis, tudnátok valami tanácsot adni hogy hogyan tudnám legyőzni ezeket a félelmeimet? Vagy ez olyan mint egy nagy vizsga, hogy igazából csak akkor fogok megkönnyebbülni ha már túl leszek rajta?

Velem hasonló korú kismamák, ti hogy vagytok lelkileg?

2021. nov. 22. 19:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
7# vagyok.szivesen alap.szüléskor nem érsz rá,d meg fogo tudni csinálni bármi lesz.erős,hős vagy
2021. nov. 23. 22:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!