Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez miféle fájdalom lehet?

Ez miféle fájdalom lehet?

Figyelt kérdés

Alhasban, szeméremcsont felett, de nem középen, hanem inkább nagyon kissé oldalt, szúró fájdalmat érzek néha. Kb 30 mp-ig tart, utána még mintha össze lenne ott húzódva bent valami. Meg nagyon enyhén érzek a derekám tájékán olyan jellegű fájdalmat, mint amit a vérbőség okozott a menstruáció első napján.

Nem érzem, hogy ilyenkor összehúzódna az egész méhem (olyan is szokott lenni, de az nem jár fájdalommal).

Baba rosszalkodhat valamit? Első terhességem, így nincs nagy tapasztalatom a témában. CTG-re hivatalos vagyok holnap, de az eddig nem nagyon mutatott összehúzódást.

2021. nov. 22. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megfeszül a méhet tartó szalag. Semmi bajod nem lesz tőle, elég gyakori panaaz a terhesség végén.
2021. nov. 22. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
hányadik hétben vagy? Ezek az összehuzodások megerőtletéstől is lehetnek,meg jósló fájások lehetnek. tested készült szülésre azt jelenti. baba ilyenkor max kifesziti magát, kevés hely miatt
2021. nov. 22. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:

38 hetes vagyok. Azt hittem írtam, de ezek szerint nem :D

Lehet, hogy a méhszalag, bár az nem pont ilyen érzés volt a korábbi időszakokban.

2021. nov. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!