Ezek már jósló fájások? Közeleg az idő?
Üdv. Pár napja enyhén görcsöltem,illetve fájt a derekam,fájások voltak,de nem rendszereződtek be.Tegnap illetve most is brutálisan fájt a derekam,alhasam,görcsök,illetve kemény alul a hasam,alig birok mozogni/megfordulni. lehet annak a jele hogy hamarosan szülni fogok?
Észre vettem hogy egyre fáradtabb vagyok,és már nincs úgy erőm mint 2 hete. Második baba,elsővel semmi ilyesmi nem volt.
37+6
Elsővel nekem sem volt semmi előjele,sőt túlhordtam 4 nappal.
Csak érdekel ,más tapasztalt e hasonlót. :)
Tudom,mindenféleképp közeleg az idő.
Nekem ez volt a fiammal a 36. héttől. Második baba volt, 5x hittemt azt hogy itt az idő, de végül a 39. hétre született.
Most a 3.-al vagyok terhes, nála most a 33. héten kezdődött, kíváncsi leszek meddig lesz bent. De nekem amúgy is így van beállva a szervezetem. Nekem mindig kicsit előbb jöttek. A barátnőmnek mindegyik gyereke egy héttel később jött.
De ha most jönne neked se lenne gond, de ez normális. Ha szülsz az felfog tűnni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!