Mennyire fáj az, amikor a méhlepényt "meg kell szülni"?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 16:07
1/18 anonim válasza:
Az már kismiska az előzőekhez képest.
2/18 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon változó. Nekem pl semennyire nem fájt, csak szólt a doki, hogy jön a lepény, és kicsúszott.
5/18 anonim válasza:
Semennyire. Inkább csak fura érzés volt, mint amikor menzesznél véralvadék jön ki. Csak nagyobb.
7/18 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy meg kellett szülnöm mint a babát. Igaz sokkal könnyebben és kb 2 nyomásra kint volt.
8/18 anonim válasza:
Én észre sem vettem. Vártam, hogy mikor kell "megszülni", erre közölték, hogy rég túl vagyunk rajta.
9/18 anonim válasza:
En eszre sem vettem. Odaallt a szuleszno,es hogy magatol csuszott e ki,vagy esetleg o vette ki(?) Nem tudom,de az biztos,hogy semmit nem ereztem😁
10/18 anonim válasza:
Picit kellett nyomni de nem fájt egyáltalán.
Amint kint volt a baba abban a pillanatban elvágtàk azt az erős fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!