Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés amikor beadják...

Milyen érzés amikor beadják az EDA-t? Nagyon fáj vagy csak olyan, mint egy rendes injekció?

Figyelt kérdés
És mikor lehet ezt kérni a vajúdás alatt? Tényleg vmennyire ki kell tágulni h beadják?
2010. szept. 4. 21:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Valóban, bocsánat a tévedésért, nem a gerincbe, hanem mellé teszik!

Viszont(bár nem tudom, hogy másnál is így csinálták e), de beköténél még nem kaptam semmit! Azt mondta az orvosom, ha kell csillapítás szóljak!

Nem kértem egyszer sem,az orvosom adatott be egy adagot, de már túl későn! Következő fájásoknál hirtelen már jött is a kitolás!

2010. szept. 4. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
én 1 ujjnyi tágulásnál, 8 órás vajódás (1 perces fájásokkal), semmi tágulás után kértem, bár előbb tettem volna, semmit sem éreztem belőle és sokan írják, hogy örülnek hogy nem kérték, mert így megszenvedtek a gyerekükért, hát köszönöm én megszenvedtem az elsőért, a másodiknál hamarabb kérni fogom, és nem érzem majd magam rosszabb anyának, mert nem szenvedtem önfeláldozásból. sokan úgy érzik, hogy csak az a jó anya, aki legalább egy napig szenved a gyerekéért? nem értem...
2010. szept. 4. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
23%

Én nem azt írtam, hogy aki kér EDA-t, az nem igazi anya!

Én nem kértem és 16 órás vajúdás után világra hoztam a gyermekemet.

És igen, büszke vagyok rá, hogy megszenvedtünk egymásért!

2010. szept. 4. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
én egyszer egy másik műtétnél spinálisat kaptam és az is csak egy áramütés volt, cseppet sem fájt.
2010. szept. 4. 23:06
 15/17 anonim ***** válasza:

szia. én igaz sürgősségi császáros voltam, de én semmit sem éreztem, csak közölték hogy ne mozogjak. észre sem vettem mikor szúrtak.

s igaz, két újnyi után adják. kérdezd meg hogy lehet e kérni mert pl. nálunk nem oly természetes hogy adnak.

2010. szept. 5. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:

nem fáj az (mondom én aki egy szúnyogcsípésbe is belehal, szal hidd csak el) :D:D

nekem az volt fura h először beadták bal oldalra az ok, aztán mikor a jobb oldalra szúrták fejberúgtam a szülésznőt :D (sztem rosszul szúrhatták mert olyat lendült a lábam h csak lesem) :)

2010. szept. 5. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.azt kihagytam h sajna sürgősségi császárom volt mert életveszélybe kerültünk 36 hetesen tehát egy percig sem vajúdtam bármennyire is szerettem volna átélni.nem tudom két fájás közt mennyire érezni v mennyire kellemetlen az EDA
2010. szept. 5. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!