Miért akarnak sokan sima szülést, mikor a császár rövidebb idő alatt, könnyebben, gyorsabban megvan? Mi a gond a császárral?
Láttam császáros videót, iszonyatosan féltem attól h császározni fognak esetleg valamiért.
Két hüvelyi szülésen vagyok túl és összeteszem a két kezem h nem kellett császározni egyszer sem, és remélem most sem fog kelleni a harmadik babánál. Azt mondjuk érdemes megemliteni hogy gyors szüléseim voltak, ha tizen vagy huszonóráig kellett volna azt a fájdalmat elviselnem lehet h én könyörögtem volna a császárért...
Lehet h a császárnal könnyebb az anyukának maga a szülés de utána a felépülés nem könnyebb.. Az egyik előtte fáj a másik utána..
Én félek a gondolattol is hogy fekszem erzem h húznak -vonnak ott műtét közben..
Egyébként szuper dolog, életet lehet menteni vele, de nem választanám önként
Én is a természetes szülés híve vagyok. De nyilván ha orvosi okból császár lett volna, elfogadom. Azért az életünket nem kockaztattam volna. Én meg pont a császártól "félek". Másodikra örülnék ikreknek, de náluk nehezebb a természetes szülés szerintem, a legtöbb orvos inkább császároz😕
De van abban, amit valaki írt előttem. Nekem is van olyan ismerősöm, aki a hüvelye védelme miatt császárt akart. Mindkét módszernek megvan a maga előnye és hátránya, nem lesz ebben a témában sem soha egyetértés😁
"Van az úgy, hogy annyira félnek, hogy aput hogyan tartják meg, ha változik valami a hüvely környékén, hogy inkább a hasukat vágatják."
Igen, van aki a mai világban még a párjára is emberként tekint egy baba után, és nem felejt el nőnek maradni. Micsoda borzalom.
"A hüvelyi szülés a babára nézve kockázatosabb, a programcsászár az anyára. Kinek mi a fontosabb ugye... Nekem nem voltak nagy fájdalmaim császár után, pedig nagyon alacsony a fájdalomküszöböm.
Ja, jó hogy ott nem tartunk már, hogy aki természetesen szül, annak nem fontos a gyereke, hát meghalok 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!