Lina9654257 kérdése:
Szülés utáni depresszió meddig tarthat?
Figyelt kérdés
Januárban szültem. Nagyon megviselt. Elfolytottam magamban mindent! Nem beszéltem senkivel sem mai napig ezekről az érzéseimről. Furcsa gondolataim vannak, és voltak is amikor elalszik párom, és a kisfiam. Pl : meghal a kisfiam és sírok.. 10,5 hónapos és még mindig néha-néha előjön. Nem érzem magam jó anyának :( pedig én vagyok vele 0-24-ben, párom annyit segít, hogy megfürdeti, meg játszik vele 1 órát. Azon kívül semmit .. nincs energiám semmihez, nem élvezem az anyaságot, pedig imádom a kisfiam , bármit megtennék érte!! szerintetek forduljak orvoshoz? Ez szerintetek depresszió lehet? Hogy mondjam el páromnak? Ugyse venné komolyan :(2021. nov. 19. 22:02
1/1 anonim válasza:
Addig tart, amíg nem kérsz segítséget, és nem oldjátok meg egy pszichológussal. Minél előbb, annál jobb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!