A programozott császármetszés időpontját ki lehet választani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a napot közösen választja ki a kismama az orvossal, de vajon az órát választhatja e a nő? Én például mindig is éjjel szerettem volna szülni, van lehetőség erre?2021. nov. 17. 12:59
11/18 anonim válasza:
Nem lehet. A napot megbeszélitek, aznap reggel jelentkezel a kórházban stb. stb. Aztán hogy mikor lesz meg a műtét? Amikor az orvos ráér napközben és lesz szabad műtő, hozzá személyzet.
12/18 anonim válasza:
Mi az h mindig is éjjel szerettél volna szülni? Miért fontos h éjjel v nappal születik-e a baba?
13/18 anonim válasza:
Na igen, ha horoszkóp miatt szeretnéd, akkor meg azt fogadd el, hogy az univerzum biztos jobban tudja milyen gyerekre van szükséged, hogy fejlődj :)
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nemrég olvastam egy cikket, van ahol "megveszik" a gyerek születésnapját, de ez tőlünk távoli országokban van, drága kórházakban. Ott még a percet is "kiválaszthatják", 07:07 a leggyakrabban kért időpont.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy itthon van e az a pénz...
Azért szeretnék éjszaka szülni, mert akkor minden nyugisabb, semmi köze nincs a horoszkóphoz.
2021. nov. 17. 14:50
15/18 anonim válasza:
Ez egy műtét. Nem nyugis sehogyse.
16/18 anonim válasza:
Te nyugodtan fogsz aludni műtét közben.
17/18 anonim válasza:
Igen éjjel valóban nyugisabb lehet szülni, de program császár azért más. Ott bemész és kiveszik a gyereket belőled teljesen mindegy hogy az éjjel vagy nappal történik.
Utolsó császár alatt nem altatnak csak nagyon indokolt esetben
18/18 anonim válasza:
Pont a szülészeten semmivel nincs nagyobb nyugi éjjel, mint nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!