Rossz fekvés, téraranytalanság, vérhigító használata, szembetegség, fertőzés és még ezer dolog.
2021. márc. 19. 11:14
2/15 anonim válasza:
magas vérnyomás, duplaméhűség (azt hiszem ez a neve), nem indul be a szülés, elfolyt magzatvíz szintén be nem indulással is lehet ok. túl szűk medence (kolleganőmnek ezért sem lehetett természetesen uton szülni, de ez nyilván császár közben derült ki, amugy indították de hiába és azért lett császár, a masodik automatikusan császár lett)
2021. márc. 19. 11:20
3/15 anonim válasza:
A véralvadásgátló önmagában nem indok,6ból 6x szúrtam, mindet simán szültem.
De egyébkent nagyon sok oka lehet szemészeti betegségektől a genetikai okokig.
Vagy ha a babával vagy körülötte nincs rendbe minden. Felsorolhatatlan számú indoka lehet
2021. márc. 19. 11:24
4/15 anonim válasza:
Az első terhességem indítás után semmi tágulás miatt lett végül császár. Rá 2,5 évre automatikusan programcsászár lett a kisebb lányommal is. Örültem is, mert "ezt az ördögöt" már ismertem. (a menetrend, a fájdalom, a felépülés, stb.)
2021. márc. 19. 11:34
5/15 anonim válasza:
Mehszajat fedo lepeny, szivproblemak, hirtelen fellepo, nagyon magas vernyomas (bar ennel a csaszar is nagy kockazat, igy merlegelni kell, hogy meddig maradhat meg bent a baba, hogy a mutetet el lehessen kerulni), illetve most sajnos sok helyen a covid-fertozottseg is, bar ez nem indokolna, jo tisztaban lenni az adott korhaz protokolljaval. A farfekves alapbol nem lenne az, ha tobb tapasztalat lenne, de sok helyen hianyzik a tapasztalat, ezert inkabb csaszaroznak, pedig kulso forditast is meg lehetne probalni. Harantfekves is csaszarindok, de siman befordulhat harantbol a baba akar vajudas kozben is, igy ezt is erdemes ultrahanggal ellenorizni.
2021. márc. 19. 11:34
6/15 anonim válasza:
Nekem farfekvés miatt írták ki a pcs-t az elsőnél, végül 2 nappal előbb császároztak magas vérnyomás miatt. A másodiknál úgy készültünk, hogy simán szülünk, de megint volt magas vérnyomás, hozzá kritikusan kevés magzatvíz, baba IUGR, így a doki úgy döntött, megcsászároz, amíg még viszonylag nyugi van (38 hetes voltam már).
2021. márc. 19. 11:42
7/15 anonim válasza:
Harántfekvésnél csak az az egyetlen lehetőség.
2021. márc. 19. 11:44
8/15 anonim válasza:
Az első gyermekem a magas vérnyomásom miatt volt császáros. A 2.nál nem voltak fájásaim 12 óra alatt, ezért lett császár. A 3.nál a két császár miatt automatikusan programozott császár volt.
2021. márc. 19. 11:49
9/15 anonim válasza:
Az első terhességem lepényleválással, brutál erős vérzéssel, magas vérnyomással, sürgősségi császárral ért véget.
Így a második programozott császár lett, aminek nagyon örültem.
2021. márc. 19. 11:52
10/15 anonim válasza:
Gerincműtét/betegségek. Szembetegségek. Teraranytalansag. Harantfekvés. Altalaban ikreket és faros babát is csaszaroznak, bár van ahol engedik, hogy megorobald megszulni. (En tuti nem mennek bele egyik esetben sem, de van aki igen).
Magas lázzal járó betegség ha az anya le van gyengülve pl. Ha a méhlepény a megszajon fekszik. Ilyenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!