Volt valakinek programozott császármetszése Bell parézis, arcidegbénulás miatt? Ha van ilyen akkor Hanyadik hèten volt a műtéte? Picire milyen hatással volt? Hogy viseltétek lelkileg és testileg?
Bocsánat hülyén fogalmaztam.
Neked is programozott császár volt? A pici hogy viselte kérdést ugy értettem, hogy ilyen esetben idő elött születnek a babák, és ez nem e okoz valami “kárt” nekik?
Örülök, hogy minden rendben zajlott és mindketten jól vagytok. Miért szerették volna màr a 29.héten kivenni a picit? (Ha nem tul indiszkrèt)
Nálunk azzal érvel az orvos hogy mivel nem tudom becsukni a szemem, a természetes szülést jobb biztosan elkerülni, mert hogy nyitott szemmel erőlködéstől megvakulhatok, vagy nagyobb baj is lehetne 😥
Második szülésem lesz, 10vetéléssel, 2méhen kívüli terhességgel a hátam mögött ezért eleve is veszélyeztetett kismama vagyok 🙁
Ohh sajnálom 😕
Neurologusi szakvélemény van, arrol hogy nem ajánlja a természetes szülést, mert a VII. Agyi ideg nagyban károsodott es mivel a szemem lassan egy honapja nem tudom egyaltalan becsukni, pislogni stb a jobb oldalon, igy az erőlködés közben nem lenne védve a szem és a benne lévő idegek. Erre mondta a nőgyógyász, hogy megvakulhatnék közben.
En rettenetesen félek mert az első szülésem természetes szülés volt 42.héten inditva. Tehát a második baba hozzá képest 7héttel fog hamarabb születni, és eleve rettegek a műtéttől is. Ha lehetne inkabb szülnék természetes úton
Oké, programcsászár a paresis miatt. Nekem ez sem tiszta, pedig orvos vagyok, de oké, a neurológus leírta, az ő szakterülete, legyen igaza.
Na de 35. héten? Mégis minek? Miért nem lehet kivárni legalább a betöltött 37 hetet?
Ez a másik, amit nem értünk mi sem, hogy miért akarjàk ilyen hamar. Mert rendben hogy mondják 40 hét + -2 hét bármikor megszülethet egy baba, ha nincs komplikácio terhesség alatt. De pont ezért ugy gondolom hogy elég lenne 37-38.héten megcsászározni, ha már ehez ragaszkodnak. Mégiscsak jobb lenne a picinek minnél tovább a pocakban fejlődni.
Németországban élek egyébként. Itt az orvos annyit mondott hogy nem szeretnè megkockáztatni hogy beinduljon a természetes szülés és az azzal járó komplikációkat. Pedig ha természetesen beindul akkor is szerintem még meg lehetne császározni, és akkor mégis akkor érkezik a pici amikor a szervezetem készen áll rá, és a kicsié is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!