32. hétben járunk és a méhlepény még rálóg a belső méhszájra. Emiatt programozott császár lesz. Aki hasonló helyzetben volt, hanyadik hétre programozták a császárt?
Figyelt kérdés
Nekem a 39. hétre emiatt kicsit aggódom, hogy mi lesz ha beindul a szülés előtte.
Az orvosom nem aggódja túl. Én viszont lehet igen (több sikertelen lombik, vetélés után. Na meg amúgyis mindenki félti a babája életét)
Előre is köszönöm a segítséget!
2020. jan. 14. 19:26
1/6 anonim válasza:
Hát ha hamarabb jön akkor fogják csinálni a császárt. Nem csinálnak belőle problémát.
2/6 anonim válasza:
Igaz nekem masmiatt volt programozott csaszar korhazba mar a 36heten be kellett fekudnom 1het megfigyelesre es utanna kaptam az idopontot ahogy be toltottem a 38hetet megcsinaltak. Lehet ra segitett a gyors beavatkozasba az is hogy mar az nst gepen kimutathato fajasaim voltak 21 reggel ebed utan kozoltek hogy 22en csaszar.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát ha beindul nincs az, hogy fél órán belül ki kell venni vagy ilyesmi?
Most kicsit azért megnyugodtam 😊
2020. jan. 15. 08:11
4/6 anonim válasza:
Nem, az csak sürgősségi császárnál van ha valami nem oké. Ne izgulj, minden rendben lesz és segíteni fognak :)
5/6 anonim válasza:
Szívfájdító számomra a kérdésed. Nekem sehányadikra nem programozták. Az előnytelen lepény elhelyezkedés miatt a gyermekem beletekerte magát a köldökzsinórba és meghalt. A 32-tőkl a 36. hétig egyetlen orvos vagy védőnő vagy szülésznő nem látott. A 36. heti első NST-n vették észre, hogy nem él... aztán beindították a spontán szülést, aminek az lett a vége, hogy majdnem elvéreztem én is, mert NYILVÁN levált a lepény.... És mi még azt hittük, hogy a legnagyobb tragédia egy császár szülés lesz az első, spontán után... Sajnos tévedtünk. Én beszélnék az orvossal, és húznék be a kórházba, hogy figyeljék a babát rendszeresen! Te is ellenőrizd szorosan a magzatmozgásokat! Nekem a további két gyermekem már úgy született, hogy a 32. héttől papíron kórházban feküdtem, és a legkisebb rossz érzéssel rohantam be. Senki nem kérdezte, hogy miért jöttem. Illetve egy "kedves" szülésznő igen, neki el is magyaráztam... Megértette... A legjobbakat kívánom Nektek és nagyon figyelj! Ne aggódj túlzottan, de legyél résen. Ez az elölfekvő lepény sok kockázatot rejt... Én utólag utána olvastam, és hát elég elborzasztó. Anya halála, magzat halála, magzati hypoxia, magzati retardáció stb. mind sokkal nagyobb százalékban fordul elő. nem rémisztgetni akarlak, de figyelmeztetni igen! Most értél a célegyenesbe, nagyon vigyázz Magatokra!!! SENKI nem fog úgy, mint Te! Sajnos tapasztalat... <3
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál.
Nagyon sajnálom ami történt, borzasztó 😥
2020. jan. 18. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!