Az elsővel 2napig vajúdtam és nem tágultam. A hegem kidudorodott és nagyon megvastagodott. Ezt kimetszette és rendbe tette az egészet.
2020. márc. 31. 21:04
2/11 anonim válasza:
Medencevégű fekvésben lévő ikrekkel volt programozott császárom.
2020. márc. 31. 21:49
3/11 anonim válasza:
En természetesen szültem de kb kuriózum vagyok az ismerőseim közül.
Nekik ezek voltak:
- 5 kilós nagy baba
- Nem tagult, nem érezte a fajasokat egyáltalán (a gép mutatta) a baba szivhangja leesett
- 18 óra vajúdás után rossz állapotba került az anya és a baba is
- szinten ugyanez két kolleganomnek is
- másik kolleganomnek lombikos ikerterhesseg melyen tapadt lepénnyel
2020. márc. 31. 22:14
4/11 anonim válasza:
A fiam súlyos szívbeteg volt. Azért kellett a program császár h ne erolkodjon, és ne fáradjon le, plusz nem tudtuk milyen állapotban születik.
2020. ápr. 1. 00:58
5/11 anonim válasza:
Első terhesség : hellp szindróma... Sürgősségi császár...
Második terhesség : programozott császár várható hellp szindróma miatt, előtte 1 hónap kórházi benn tartózkodás megfigyelés
2020. ápr. 1. 01:10
6/11 anonim válasza:
Első farfekvés+ terhességi magas vérnyomás miatt. A másodiknál én reménykedtem h vbac lesz, de megint jött a vérnyomás gond, meg hozott magával sok mást is, így végül megbeszéltük a dokival 38 hetesen, hogy aznap megműt inkább.
2020. ápr. 1. 08:28
7/11 anonim válasza:
A méhlepény hátsó falon, 5 mm-re a méhszájtól tapadt. Amennyire kétségbeestem, hogy pcs lesz, annyira kellemesen csalódtam és a körülményekhez képest szép szülésélményem volt.
2020. ápr. 1. 12:01
8/11 anonim válasza:
1.baba-harántfekvés,14 óra vajúdás után császár
2.baba-18 óra vajúdás,burokrepesztés,majd szívhang eltűnt...császár
3.baba-a két előző műtét miatt program császár
Eltelt 10 év,jön a 4.baba aki szintén császár lesz:)
2020. ápr. 2. 18:21
9/11 anonim válasza:
mióma
2020. ápr. 2. 21:21
10/11 anonim válasza:
8 éve 2 agyvérzésem volt, ami miatt kizártak egy eret a fejemben.. Azt mondták nem kockázatnak, kell anya is a gyereknek, ezért lesz programozott császármetszésem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!