Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szörnyen élte meg a...

Aki szörnyen élte meg a szülést, később vállalt másik babát?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után?
2021. nov. 12. 17:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
61%
utolso vagyok megegyszer. en 16 oran at vajudtam es akkoriban csak haton fekve lehetett azon a rohadt kemeny agyon lenni, majd megorultem annyira szomjas voltam. teljesen kimerultem joforman ugy taposta ki a szuleszno belolem a gyereket a konyokevel. szornyu volt, szules utani sulyos pszichozis lepett fel nalam amit akkoriban (70 es evek) meg nem is ismertek fel, hajszalon mulott hogy magamban es a gyerekben nem tettem kart. de orokre serultem emiatt lelkileg es soha nem vallaltam tobb gyereket. raadasul akkor meg "szedd ossze magad" volt a gyogymod es emiatt a gyerekemmel valo viszonyom se lett tokeletes soha.
2021. dec. 3. 11:04
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
hat amit ti itt eloadtok az orulet. nekem az eletben a legnagyobb fajdalmam a mehenkivuli terhesseg volt erre majdnem ramentem jan. 1 en egy fiatal ugyeletes vett at ugy hogy rogton megallt a szivem. aztan jott egy prof es visszahozott az eletbe. Olyan fajdalom mint a belso verzes amikor nem tud mashova tavozni a ver mint a hasuregbe semmihez nem hasonlithato. as hasi foutoerem megrepedt es a petevezetek is amiben meg volt akadva a 6 hetes fetus. soha nem gondoltam hogy letezik ilyen fajdalom.de a szemelyzet nagyon rendes volt, allami korhaz Hatvanban Pest megyeben.
2021. dec. 3. 11:11
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi csoda, hogy aorta repedéssel életben vagy. Min. 90%-os a mortalitása.
2021. dec. 3. 12:22
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazad van 43 as. amikor megmutottek (serencses ujev jan 1 volt) az orvos a ferjemnek mondta hogy nem kell elmennie aZ intenziv osztalyrol mert nincs tobb hatra mint 4-6 ora, ulhet az agyam mellett. a ferjem fogta a kezemet , mosolygott es mondta hogy minden rendben , tul vagyok rajta , aludjak szepen o itt ul es vigyaz ram. Olyan nyugodt es derus volt hogy meg sem fordult az agyamban hogy eletveszelyben vagyok. Utolag egyedul az tunt fel hogy allandoan ott volt az orvos es ket nover a szobaban ott tettek vettek de nem mentek ki. a ferjem utolag meselte hogy azt vartak hogy ne kessenek egy percet se ha megall a szivem es eleszteni kell. mindezt akkor tudtam meg amikor 1 het mulva atraktak a normal osztalyra.
2021. dec. 8. 06:47
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
A férjed lelki jelenléte előtt lena kapappal. Meg előtted is, hogy mégis életben maradtál, legyen köszönhető bárkinek, bárminek. Kívánom, hogy ezután ne legyen az életben ilyen tapasztalatotok!
2021. dec. 8. 13:26
 46/46 anonim ***** válasza:
Koszonom nagyon kedves vagy en is kivanom hogy szep es boldog eleted legyen a jovoben!
2021. dec. 9. 06:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!