30, tok jo, ha te vajudva es frissen szulve ki tudtal allni kagadert hasonlo helyzetben. Nekem eleg nagy az arcom, vissza is szoltam eloszor udvariasan, aztan egyre kemenyebben, de mintha a falnak beszeltem volna, a vajudasnak pedig volt egy pontja, amikor feladtam, es teljesen visszahuzodo lettem.
2021. nov. 13. 18:26
32/46 anonim válasza:
29 Ja igen. Az én kisfiam keze is az arca mellett volt. Ráadásként. igen lehet hogy sokkal jobban jártam volna én is egy másik pózzal 😕 de sajnos a legtöbb helyen ez szóba se jön. Szerencséd volt akkor, hogy ilyen helyen szültél.
2021. nov. 13. 18:31
33/46 anonim válasza:
32, volt is, meg nem is. Az elso gyerekkel a traumas szules+szules utani depi kovetkezteben kerestem nagyon aktivan evekig a megfelelo helyet a masodik szuleshez. Mondjuk az se volt epp normalis, hogy ezzel 4 even keresztul heti tobb orat toltottem…
2021. nov. 13. 18:34
34/46 anonim válasza:
Én fizetőssel nappal megvoltam elégedve, de az éjszakás nővér ugye nem szerződéses volt. Na ő nem akarta éjszaka elvinni a babát( komplikáció miatt mozdulni sem tudtam, csak fekve tudtam szoptatni), mondta hogy jaj majd beteszi mellém( szűk ágyba) és ha időben megyek haza akkor bezzeg nem lenne bajom( epudurális érzéstelenítést rontották el, szóval ha időben megyek haza max otthon szenvedtem volna és nem kaptam volna rendes kezelést) ja és éjszaka csak bedobta a babát, a lámpát sem kapcsolta fel aztán néztük egymást a vak sötétben a gyerekkel. A nappali nővérek szerződésesek voltak, ők tudtak viselkedni, az ejszakasokbol is csak 1 volt bunkó, de ő nagyon...
2021. nov. 13. 18:52
35/46 anonim válasza:
31. Nekem alapból nem nagy az arcom, de megmondom ha valami nem tetszik. És van egy szint, amit ha átlép velem szemben valaki akkor szólok. Vajúdva és frissen szülve meg pláne, akkor alacsonyabban van az ingerküszöböm.
2021. nov. 13. 19:12
36/46 anonim válasza:
Van, aki nem vállal második babát emiatt. Itt vagyok én, többek között ezért vagyok egyre. Vagy a kolléganőm sem akart többet, ott 24 éves a gyereke.
Amit a kórház bánásmódjáról írtál Kérdező, azért is megdöbbentő, mert terhesen kellett volna ezek szerint oltani téged? Elég sok szakember nem javasolja várandósoknak az oltást, szóval nem is értem, hogy miért kellett ezért minősítgetni.
2021. nov. 13. 19:27
37/46 anonim válasza:
Á,már most hónapok óta tolják orrba szájba a várandósoknak az oltást,és nem egy oltatlan ismerősömre tettek megjegyzést.
2021. nov. 13. 21:22
38/46 anonim válasza:
Én beoltattam magam még terhesen 25. és 29. héten. Még csak nem is fájt az oltás helye nem hogy más mellékhatása lett volna.
40+4 született a kislányunk, teljesen egészségesen, komplikáció mentes terhességből, 6 órás vajúdás után. Most 10 hetes, azóta is “minta” baba.
Már regisztráltam a harmadik oltásra is. 👍☺️
Ha évente kell emlékeztető oltás, engem az sem zavar. Akik azt mondják, hogy pikk-pakk csapták össze, kísérleti módszerrel azoknak mondom, hogy Karikó Katalin 1990 évek óta foglalkozik az mRNS molekulák felhasználhatóságával. Azért az nem egyik napról a másikra összecsapás. 😂
2021. nov. 14. 07:46
39/46 anonim válasza:
Ha valakinek rossz élmény volt a szülés, annak nem mindig jár azzal,hogy ne válaljon még 1, vagy több gyermeket.
2021. nov. 14. 11:08
40/46 anonim válasza:
en kulfoldon elek mar 33 eve es mar nem is vagyok szulesi korban de rettenetes lehetett amit ateltel kerdezo. itt ha valaki igy viselkedne nemcsak azonnal elveszitene a munkahelyet de perbe is fognak emiatt. Igaz en a vilag egyik legfejlettebb (egeszsegugy) szempontjabol elek. mivel nagyon sokat voltam korhazban mutetek, rak stb voltam allamiban es magankorhazban is, mindenutt tokeletes ellatast kaptam ugy szakmai mint emberi szempontbol. talan Mo on is megeri magankorhazban szulni? gondolom ott megis jobban bannak az emberrel.Nem jarok haza igy csak a vilaghalon at ertesulok sok mindenrol es az egyik unokahugom fonover egy korhazban.tole sokat hallok ezekrol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!