Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » HA lehetne választani melyiket...

HA lehetne választani melyiket választanátok inkább?

Figyelt kérdés

2021. nov. 11. 21:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Es mit mondott az orvos/szuleszno,megis mitol van a remegesed?
2021. nov. 12. 19:38
 22/31 anonim ***** válasza:
21. Nyilván semmit.
2021. nov. 13. 11:38
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
22 egyébként a sokktól és kimerültségtől. Nekem pl egy 50 km-es evezős túra után vagy egy másik 50km-es havas hegymászás után ugyanez volt. Egyszerűen van ami túl sok a szervezetnek már. A szülés is ilyen. Rengeteg cikk van arról, hogy ezt a fájdalmat a hormonok nélkül amik felszabadulnak nem nagyon lehetne túlélni.
2021. nov. 13. 11:48
 24/31 anonim ***** válasza:
70%

23. 5.5 óra alatt 3. nyomásra megszületett, úgyhogy kimerült nem voltam. Nem mennék bele a körülményekbe részletesen.

Soha senkitől se hallottam amúgy hogy remegett volna szülés után, pedig jópár rokonom, barátnőm és kollegám is szült mostanában. Elmeséltük egymásnak kinek hogy volt, senki se említette. Kérdezésre se.

Nem értem, miért akarja mindenki megmagyarázni, hogy amit ÉN éreztem, VELEM történt az normális. Honnan tudnátok. 😂

2021. nov. 13. 13:52
 25/31 anonim ***** válasza:
66%
Én is reméltem császár után, még a műtőben. Azt mondják normális.
2021. nov. 13. 13:59
 26/31 anonim ***** válasza:
78%
Mármint remegtem. Autocorrect.
2021. nov. 13. 13:59
 27/31 anonim ***** válasza:
78%
En sem ereztem nagy faraszto dolognak, 2 ora alatt megvolt minden, a nyomas sem volt egyaltalan veszes,megis 2 oran at remegtem. Akarmit mondasz,termeszetes. Viszont nincs mindenkinek,illetve akiknek van sem feltetlen ugyan annyi ideig tart. Anyukamnak semmi nem volt. Nekem kb masfel oran at tartott,pedig mint emlitettem,nem volt kulonosen faszto szulesem.
2021. nov. 13. 14:46
 28/31 anonim ***** válasza:
73%
24 mert egyáltalán nem ritka. En is remegtem. Szülés alatt is, utána is. Volt, hogy nem tudtak az infúziót 10 percig bekötni mert nem maradt abba a remegés. A szülésznő csak állt és mondta, hogy megvárjuk. Én se mesélem senkinek ezt a részét, mert amúgy nem tűnik különösebben relevánsnak. Nem is foglalkoztam vele különösebben. Elhiszem, hogy jobban szeretnéd ezt valamiért valami nagyon különleges vagy rendellenes dolognak látni, de normális és rengetegen átélik.
2021. nov. 13. 15:58
 29/31 anonim ***** válasza:
3%
Nem tudom miért akartok foggal körömmel meggyőzni hogy normális, de akkor legyen, nyugodjatok meg végre 😁😂
2021. nov. 13. 18:07
 30/31 anonim ***** válasza:
66%
Mindegyik szülés a szavazásbaj o.sok anya sima hüvelyi szülést válassza,császár csak erős indokkal
2021. nov. 13. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!